b_300_0_16777215_00_images_stories__images_teamfotos_veteranen_2019_spclsilvoldeveteranen.jpgSportclub Silvolde kent een veteranenafdeling (De Vets) voor spelers vanaf de leeftijd van 40 jaar. De Vets is een op zich zelf staande afdeling binnen Sportclub Silvolde. Elke Vet is echter rustend lid van de Sportclub en daarbij ook lid van de KNVB. Zo dragen De Vets altijd het zwart-wit hart met zich mee. Tevens dragen De Vets regelmatig hun steentje bij aan evenementen en sponsoring binnen de vereniging.

Gespeeld wordt er in de regio tegen welbekende tegenstanders in de vorm van 7x7 volgens de KNVB-regels. De uitvoering hiervan geschiedt echter in eigen beheer.

Op dit moment wordt de competitie gespeeld tussen 13 teams.
Elke eerste zaterdag van de maand rolt het balletje op één van de velden van deze teams. Uiteraard wordt er gestreden voor de winst, maar meedoen is belangrijker dan winnen.

Wat bieden we u als lid van de Veteranen:

• Een eigen nieuwsbrief, waarop men zich kan abonneren als u lid bent van De Vets.
• Alle faciliteiten van Sportclub Silvolde
• Elke donderdag een trainingsavond (waar veel wordt gelachen)
• 6 Speeldagen in competitieverband 7x7 (sept-okt-nov-mrt-apr-mei)
• 3 Toernooien waarvan 1 in de zaal