b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_senioren06_498x332.jpg

Het was zondag 31 maart en dat betekent? 1 april is weer in het zicht! Silvolde 6 heeft dit jaar dé titel behaald. Nee, natuurlijk niet de voetbaltitel maar wel de beste 1 aprilgrap van het jaar! Het begon allemaal zondagochtend. Silvolde 6 maakte zich ‘’klaar’’ om thuis te “voetballen” tegen Gendringen 5. Aan de puntenstand te zien waren beide teams aan elkaar gewaagd. Dit beloofde ook de spannendste en mooiste kraker van het weekend te worden. Ajax – PSV zou in de schaduw verdwijnen na deze legendarische wedstrijd!

De spelers van V.v. Gendringen hadden zich al maanden voorbereid op deze wedstrijd, urenlang videobeelden bekeken, stalken op Facebook en zelfs eentje minder drinken op de zaterdagavond. Wat Gendringen nog niet wist, is dat ze keihard in de maling zouden worden genomen! De scheids floot en de wedstrijd begon. Het ging gelijk op en Silvolde leek echt voor een overwinning te gaan. Maar zo dicht bij 1 april is niets wat het lijkt. Al snel kon Gendringen simpel door de verdediging lopen en schieten op goal! Gendringen blij en Silvolde was ‘’teleurgesteld’’. Na de 0-1 volgde al snel de 0-2 en de 0-3. Voor Gendringen leek het alsof Silvolde niet wilde winnen.

Wat Gendringen niet wist, was dat Silvolde 6 Gendringen 5 bij de neus aan het nemen was! Terwijl er was afgesproken om tegen elkaar te voetballen deed Silvolde dat juist niet! Hilarisch! Na de rust werd de grap succesvoller dan men ooit had gedacht. Na een uur voetballen was het al 0-4 en al snel volgde de vijfde goal. Het leek Silvolde ook dolkomisch om een penalty te veroorzaken, lachen dat dat was! En als laatste punchline scoorde onze grapjas Rick Bourgondien nog in eigen goal! De spelers van Silvolde kwamen niet meer bij! Gendringen had 0-7 gewonnen maar Silvolde 6 had de beste 1 aprilgrap van 2019 gewonnen! Volgende week zondag treden wij weer aan tegen Gendringen 5! Dan laten wij zien door een overwinning dat dit echt de bedoeling was en geen kutsmoes voor een kut wedstrijd! Groetjes!