b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_senioren02_498x332.jpg

Op zaterdag 19 augustus nam het tweede elftal van Sportclub Silvolde deel aan het Megchelen Tournament van SVGG. Het deelnemersveld van deze tweede editie bestond uit: Ajax-B, vv Terborg, vv Stokkum, vv Den Dam, SVGG en Sportclub Silvolde 2.

Door blessures en vakantie was het tweede team lang niet compleet en er moest een beroep worden gedaan op drie JO-19-spelers. In de poule speelde Silvolde 2-2 gelijk tegen Stokkum, na een dramatisch begin en 2-0 achterstand. Van Ajax Breedenbroek werd met 2-0 gewonnen.

Zo werd Silvolde poulewinnaar en moest het in de finale opnemen tegen SVGG. Volgens aanvoerder Teun Albers was het een gelijkopgaande strijd en na de speeltijd van 30 minuten was het 0-0. Penalty’s moesten de eindstrijd beslissen. Helaas miste Alwin Huls namens Silvolde en ging de beker voor de toernooiwinnaar naar thuisclub SVGG.

De wisselbeker kon niet worden uitgereikt, omdat Silvolde, de beker, die ze vorig jaar hadden gewonnen, was vergeten mee te nemen.