P1640911

Dit weekend stond in het teken van de finalewedstrijden van de nu al legendarische Coronacup.

Afgelopen 6 weken hebben de JO8/9 en de JO11 in een bijna 100% opkomst een alternatieve competitie gespeeld. Iedere week hadden alle kids er enorm veel zin. Mooi om te zien dat de beleving en wedstrijdspanning bij velen aanwezig was. Op school, tijdens de trainingen en ook op straat hadden velen het telkens over wie er bovenaan stond, wat de kansen zouden zijn wanneer er door het ene team verloren zou worden en door een andere gelijk gespeeld. En dat allemaal om het winnen van die vel begeerde baard van de keizer.

Zaterdagochtend waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooi spektakelstuk. Om 8 uur kwam Jari al met de installatie, Roel ging zijn nu al legendarische koffie zetten, Leonie kwam met een krat vol snoep en een leuke herinnering voor alle spelers. De velden werden uitgezet op het hoofdveld en naastgelegen oefenhoek en rond 8.45 kwamen de eerste spelers al het veld op onder genot van een lekker stukje muziek alvast een balletje te trappen.

Iets over negen dienden alle spelers van JO8 tot en met JO11 zich op het hoofdveld te verzamelen om onder leiding van trainer Ben de warming-up te doen, die hiermee ook gelijk een voldoende scoorde voor zijn stage. De warming-up onder begeleiding van de Snollebollekes, waarbij soms wel lastig was, wat is nu links en wat rechts. Gelukkig had iedereen aan de enthousiaste trainers Jip en Jurre een goed voorbeeld, die gingen namelijk helemaal los.

P1640907

Om 9.15 uur dienden iedereen aan te treden en floten de scheidsrechters voor het startsignaal . Stan en scheidsrechters, bij deze bedankt voor jullie goede inzet elke week.

Rond 10.30uur waren de wedstrijden weer afgelopen en kreeg iedereen een leuke medaille als aandenken aan dit bijzondere evenement. Wendy deelde de snoepjes uit en Jessy maakte nog van alle teams een foto,  met soms lachende gezichten en soms was er een klein traantje.

Zoals gezegd, er werd gewonnen en natuurlijk verloren, dat hoort nu eenmaal bij voetbal. Maar ik denk dat we als samenwerkende clubs een mooie invulling hebben gegeven waardoor er veel kinderen een sportieve bijdrage hebben kunnen leveren en dat we daarmee terug kunnen  kijken op een geslaagde periode met alleen maar winnaars!

Iedereen die ik niet genoemd heb en die toch een bijdrage heeft geleverd, hierbij bedankt!

Fijne feestdagen allemaal en tot volgend jaar

Klik voor meer foto’s
    Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's