Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • 20201121_092601`1
 • 20201121_092601`1
  20201121_092601`1

  Vandaag werden de eerste returns in de coronacup JO8/JO9 gespeeld. We kunnen er kort en krachtig over zijn: voetballen was vandaag in ieder geval niet het hoofddoel voor een groot deel van de spelers.

  Rondhangen & stoeien met de trainers, spelen met een bol touw, een push-up training in de vroege morgen en rondstruinen in de bosjes...

  Het zal misschien aan de weersverandering gelegen hebben, de intrede van Sinterklaas of misschien de korte nachtrust van de dienstdoende begeleiding.... of het was combinatie van alle drie! Wat we zagen was een wereld van verschil met de eerste 3 weekenden coronacupvoetbal!

  Maar gelukkig werd er ondertussen ook veel gelachen, gejuicht en gescoord deze morgen! En werden er twee duidelijke overwinningen geboekt. Ajax overklaste PSV met 10-3 en AZ had geen kind aan Feyenoord, uitslag: 15-2.

  Op naar volgende week, dan zullen we zien of het een eenmalige offday was of dat we langzaamaan coronacupmoe worden ;)

  Klik voor meer foto’s

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

  Klik hier voor meer foto's


   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction