b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20202021_pupillen_20201114coronacup.jpg

Dit weekend stond de derde ronde van de Coronacup op het programma. Ondanks het slechte weer had iedereen er weer ongelofelijk veel zin in en was iedereen ruim op tijd zodat we 9.15 uur exact konden starten met de 2 wedstrijden. Op beide velden werden ging het vandaag niet alleen om de eerste plaats op de ranglijst, ook werden er wat onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Kortom alle ingrediënten voor een mooie ochtend. Wederom waren er 2 fantastische scheidsrechters geregeld door Stan waardoor er onpartijdig leiding gegeven werd. Tijdens de eerste helft klaarde het ook weer wat op en was er volop strijd met mooie acties, slidings en hier en daar een bloedneus.

Na twee keer een half uur  gespeeld te hebben was duidelijk op beide velden te zien wie er de boventoon voeren. Na 3 speelronden gaat Brawlstars ongeslagen aan de leiding, mede door een sterke tweede helf deze week en een 5-1 winst. Fifa volgt kort daarop dankzij een 5-0 overwinning op Minecraft.

Vanaf volgende week zijn de returns en is ondanks de stand nog alles mogelijk. Na zes wedstrijden spelen namelijk de nummer 1 en 2 tegen elkaar de finale om de eerste plaats en de nummer 3 tegen de nummer 4 om de derde plaats. Voor Fifa betekent dit dat ze de komende weken minimaal tweede moeten blijven. Voor Minecraft en Fortnite betekent dit dat ze minimaal moeten proberen om Fifa van de tweede plaats te stoten. Ook moet Brawlstars niet overmoedig worden en denken er al te zijn. Kortom de komende weken zal het erom gaan spannen hoe de Coronacuo verder zal verlopen.

Ook wil ik via deze weg namens alle vrijwilligers van de pupillen het bestuur bedanken voor de wadering die er naar ons toe is uitgesproken dit weekend, dit samen met het enthousiasme van alle kids elke week is waar we het uiteindelijk voor doen. En dat we dit met z'n alle in deze rare tijd weten te bewerkstelligen is allen maar top!

Tot zaterdag allemaal!

G W G V P D +  -