IMG_2088

De omstandigheden waren weer perfect voor twee mooie wedstrijden. Iedereen was inmiddels meer op elkaar ingespeeld en de trainers zijn afgelopen week allemaal druk bezig geweest met de opstelling, wisselschema’s en welke tactiek het best toe te passen is. Zo was Brawlstars meer aanvallend ingesteld vandaag en had Fifa, hun tegenstander, een opstelling waarbij de counter het succes zou moeten brengen. Bij de wedstrijd tussen FC Fortnite en SC Minecraft waren beide coaches van plan vanuit een sterke verdediging een mooi countermoment af te wachten om toe te slaan. Bij deze wedstrijd was er ook nog een kleine onderlinge strijd tussen Stijn en trainer Maikel (Red.) en was bij beiden de spanning al de hele week te merken (spreek voor mezelf).

Na een fanatieke warming up, die gezien de temperatuur wel nodig was, gingen beide wedstrijden van start en was het volop genieten. Op beide velden ging het spel op en neer en was het duidelijk dat de beslissing pas in de tweede helft zou vallen.

In de  rust was er voor iedereen een lekkere stroopwafel en weer een lekker kopje koffie voor de leiding, top Roel!

Na twee keer een half uur gespeeld te hebben ging bij Fifa – Brawlstars,  Brawlstars onder leiding van Jip en Jurre, er met een 5-3 winst vandoor. De drie punten kunnen mooi bijgeschreven worden. En doordat de andere wedstrijd tussen Fortnite en Minecraft in een terechte 1-1 eindigde, gaan de Brawlstars aan de leiding.

spcl. Brawlstars

VV Fifa

SC Minecraft

FC Fortnite

IMG_2096

Volgende week staan de wedstrijden Fortnite tegen Brawlstars op het programma, waar ook weer een mooie onderlinge strijd zal plaats vinden tussen Onne en Julian. Op het andere veld spelen Fifa en Minecraft tegen elkaar, met de onderlinge confrontatie tussen coach Roel en Siem. Kortom volgende week belooft weer een mooie ochtend te worden!!

Klik voor meer foto’s
    Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's