20200208 ST Terborg-Silvolde J011-3 - Concordia-W JO11-2G

Na een paar zaaltoernooien, een aantal goede trainingen en een oefenwedstrijd was het vandaag tijd voor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. De mooie tweede plek van voor de winterstop zorgt ervoor dat we nu in de 4de klasse spelen en dat betekent betere tegenstanders.

De tegenstander van vandaag was Concordia Wehl en we moesten vanaf het begin laten zien wat we konden. De wedstrijd begon en meteen was al duidelijk dat het twee gelijkwaardige teams waren die beide vol voor de overwinning gingen. De instelling was meteen goed en het verdedigen waar we op getraind hadden zag er goed uit. Het spel ging heen en weer en beide teams kregen een aantal kansen. Uiteindelijk scoorde Concordia na een misverstand achterin de 0-1, maar ze konden niet lang genieten van de voorsprong, want iets later scoorden wij de 1-1.

20200208 ST Terborg-Silvolde J011-3 - Concordia-W JO11-2G-17

Iedereen deed wat hij kon en er werd gevochten voor elke bal wat mooi was om te zien voor trainers en publiek. Helaas scoorde Concordia met een goede goal de 1-2 en met die stand gingen we de rust in. Enes deed de keepershandschoenen van Jorn aan en met een paar aanwijzingen gingen we weer het veld op.

Waar wij in de eerste helft nipt de bovenliggende partij waren was dit in de tweede helft omgekeerd. Concordia kwam steeds vaker bij onze goal in de buurt, maar de verdediging gooide zich voor elke bal en Enes had een paar goede reddingen. Wij kregen in de omschakeling ook een aantal goede kansen en na een prachtige voorzet van Noah kon Ali de 2-2 binnenkoppen. Met nog een kwartier te gaan ontstonden de eerste gaten vanwege vermoeidheid na al het harde werken en hier profiteerde Concordia van door uit een corner de 2-3 te scoren.

In het laatste kwartier golfde het spel op en neer en aan beide kanten kon ieder moment een goal vallen. Helaas bleef dit uit en zo eindigde een leuke spannende wedstrijd in een 2-3 verlies. Voetballend en qua inzet waren beide teams erg aan elkaar gewaagd en dus hadden de jongens eigenlijk wel een puntje verdiend. Gelukkig wist iedereen dat we er alles aan hadden gedaan dus was er ondanks het verlies toch een gevoel van voldoening.

Als we zo doorgaan gaan we, zeker met deze inzet, zeker nog wedstrijden winnen. Volgende week spelen we uit bij Keijenburgse boys en dan gaan we weer vol voor de overwinning.

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

Klik hier voor meer foto's