20190511 Silvolde JO11-2 - DZSV JO11-4 (5 van 28)

Misschien heb je de foto’s die Paulien gemaakt heeft afgelopen zaterdag al wel gezien. Silvolde JO11-2 tegen DSZV. Ze speelden in de oranje shirts want anders was het te veel gestreept op het veld.

Silvolde staat bij aanvang van de wedstrijd op de 6e positie van de ranglijst waar DZSV de 11e plek bezet. Vanuit die optiek zou er een goede kans op winst in moeten zitten.

Na enkele minuten in het spel is het nog rustig en gebeurt er nog niet veel. Thimo geeft weliswaar een pass maar die komt niet terecht bij één van zijn medespelers. Ook uit 4 corners die achter elkaar worden genomen is er nog geen verandering op het “scoreboard” te zien. Uiteindelijk is Levi bij ons de man die “swung” in het spel brengt. Met de 1-0 is nu de wedstrijd echt begonnen. Tibe krijgt ook een kans maar had de bal wellicht moeten afspelen om deze inzet te verzilveren. Senn staat de eerste helft onder de lat en heeft een eerste mooie redding te pakken.

Door een pass van Tibe op Levi ontstaat er een kans maar deze gaat naast, het levert wel een corner op. Deze gaat uiteindelijk hoog over. Na de time out moet ook de verdediging aan de bak en dit doet Thijs met het succes, hij haalt de snelheid uit de actie van DZSV. In dit kwart valt Tibe helaas uit door een blessure aan zijn voet.

20190511 Silvolde JO11-2 - DZSV JO11-4 (27 van 28)
    Een hoekschop van DZSV gaat de goede kant op maar men vergeet de bal een knal te geven in de goede richting. Nathan probeert het nogmaals voor Silvolde, maar hij staat er alleen voor. Niemand die meegekomen is om te helpen. Hij staat oog in oog met de keeper maar deze vangt de bal af.

In het begin van de tweede helft heeft DZSV pech, door een wat onhandige actie scoren ze in eigen doel. De bedoeling was om het schot van Nathan te stoppen maar dit pakt wat verkeerd uit. 2-0. Toch is DZSV nog niet moe gestreden. Daan G. doet weer zijn ding in de verdediging. Uiteindelijk bij het nemen van een corner weten ze toch te scoren. 2-1. Het duurt niet lang of Nathan neemt revanche en voor de Time out weet hij de stand op 3-1 te zetten. Tibe heeft zich inmiddels hersteld en speelt weer. De “in-dribbel” van Rick geeft Tibe de kans om 4-1 te maken. Later staat Tibe aan de basis van wat lijkt een volgend doelpunt, want hij gooit de bal hoog voor het doel. Deze had mooi ingekopt kunnen worden maar dit lukt niet. Toch wordt het 5-1 wederom door een assist van Rick die Nathan de kans geeft om te scoren. De eindstand is 5-1. Een mooie uitslag na een tijdje geen wedstrijd gespeeld te hebben.

Klik voor meer foto’s

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's