Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • 20190323 Silvolde JO9-1 - Bon Boys JO9-1 (8 van 23)
 • 20190323 Silvolde JO9-1 - Bon Boys JO9-1 (8 van 23)
  20190323 Silvolde JO9-1 - Bon Boys JO9-1 (8 van 23)

  Na de aftrap vandaag hadden we het moeilijk. Bon Boys liet de bal goed rond gaan waardoor we weinig aan de bal kwamen. Dit was wel even wennen voor ons, gelukkig hadden we het achterin goed staan met ons vaste duo Stijn en Siem. Wel was er nu extra ondersteuning nodig van onze middenvelders, Fenn, Lovis en Joes die normaal aanvallend denken. De eerste 5 Minuten was het vooral tegenhouden en overleven. BB werd steeds overmoediger en ging vol op de aanval, hierdoor lag het achterin volledig open en konden wij na een snelle uitbraak de 1-0 aantekenen. Joes legt het balletje netjes in de hoek en is de voorsprong daar! Dit doelpunt was de kroon op collectief werken van de eerste minuten. Na de 1-0 gaat het spel op en neer en valt uiteindelijk toch de 1-1 wanneer een klutsbal voor de voeten valt van BB, die op dat moment iets gretiger zijn dan onze jongens. 

  Een tegendoelpunt verwerken valt niet mee en het hele team inclusief de leiding moeten hier even een plekje voor vinden. Echter wordt de tijd hiervoor niet gegund en binnen enkele minuten ramt BB de bal van 25 meter in de touwen boven in de hoek buiten bereik van onze trouwe sluitpost Gijs, 1-2! Dit is helemaal lastig voor ons, zeker wanneer BB ook nog eens een stuk fysieker speelt en de beuk er goed in gooit. Dit zijn we nog niet gewend en moeten we nog even mee leren om te gaan. Stijn W schiet intussen net voor rust ook nog een bal van 30m in de kruising maar valt net voor de lijn het veld weer in. In de rust wordt er nog wel even over gesproken omdat de meesten van mening waren dat de bal over de lijn was. Maar ja als je zelf niet juicht bij het doelpunt wordt het lastig voor de leiding om het doelpunt te tellen, was ook weer een mooi leermoment. In de rust afgesproken dat ook wij de beuk erin gaan gooien en de kaas niet van het brood laten eten (even uitgelegd wat dit betekent). 

  Gelijk na rust zet Fenn mooi voor en met een volley buitenkant rechts legt Joes de bal in de verre hoek en staat het 2-2. Doordat ook Silvolde nu de beuk erin gooit  wordt het voetballend wat minder maar niet minder spannend. Onze spitsen Ozzy en El zorgen ervoor dat BB nauwelijks aan opbouwen toe komen en van achteruit alleen maar de lange bal kunnen hanteren. Deze wordt door Fenn opgevangen en die schiet zonder twijfel richting de verre hoek van het doel en lift de bal mooi over het keepertje die er niet bij kan, 3-2. We moeten dan nog 15 minuten spelen dus alles kan nog. Stijn W werkt achterin met man en macht de ballen weg en krijgt een aantal keren de bal snoeihard in het gezicht, ondanks deze klappen blijft hij zn mannetje staan, ook Ozzy moet de nodige tikken op de enkels incasseren maar gaat ook stug door, Joes zit tot achter de oren vol met modder en ga zo maar door. Doordat we er allemaal vol voor blijven gaan de 2e helft komen we eigenlijk niet veel meer in gevaar. Lovis en Joes zijn oppermachtig op het middenveld, Siem zorgt voor de goede aanvoer naar het middenveld en Fenn zet geregeld El en Ozzy in positie om gevaarlijk te worden. 

 • 20190323 Silvolde JO9-1 - Bon Boys JO9-1 (14 van 23)
 • 20190323 Silvolde JO9-1 - Bon Boys JO9-1 (14 van 23)
  20190323 Silvolde JO9-1 - Bon Boys JO9-1 (14 van 23)

  Gelukkig voor BB gaan we niet effectief om met de kansen anders was de wedstrijd al eerder beslist. 5 minuten voor het einde wordt een goede doeltrap van Gijs In het midden opgepakt door Lovis die Joes in stelling brengt en de 3e van de ochtend erin legt 4-2 . Nog een paar minuten en eigenlijk mogen we deze wedstrijd niet meer weggeven, wel is te merken dat iedereen langzamerhand moe begint te worden en het nu op karakter aankomt. BB gaaft nog een keer gas en maakt kort na de 4-2 de 4-3 en wordt het nog even billen knijpen. Ozzy speelt zich nog een keer mooi vrij en komt 1 tegen 1 te staan maar schuift de bal net naast de paal. In de 20ste minuut komt BB nog wel een keer gevaarlijk voor het doel maar Gijs blijft zoals altijd de rust zelve en pakt de bal op en trapt de bal ver uit wat een mooie gelegenheid is om af te fluiten en de 4-3 overwinning bij te schrijven. 

  Komende week gaan we wat extra trainen op afwerken en fysieke duels zodat we klaar zijn voor de bekerwedstrijd tegen VVG aanstaande zaterdag.


  Klik voor meer foto’s

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction