Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG_6255
 • IMG_6255
  IMG_6255

  Na de kerstdagen waren de meeste kinderen niet meer te houden en was het weer hoog tijd voor een fijn potje voetballen. Aangezien er al op veel fronten samen gewerkt wordt tussen v.v. Terborg en spcl. Silvolde was ook hier het één-tweetje snel gemaakt. Joey en consorten rolden bijtijds een mooi schema uit waarbij ook de kids van Silvolde aan mochten schuiven. Hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt waardoor er een fantastische opkomst was.

  Van 9.30 uur tot 11.00 uur was het tijd voor de JO7 en JO8, 

  De JO7 en JO8 speelden gecombineerd een mooie wedstrijd waarbij het spel op en neer ging en er dan ook geen echt bovenliggende partij was. Voor sommigen was  het wel even wennen, er waren geen klavertjes vier, waar moeten we nu dan naar zoeken?? Ook moesten we hier en daar wat corrigeren want een ouderwetse sliding hoort in de zaal ook niet. Al met al ging het er behoorlijk fanatiek aan toe. Na de wedstrijd was er nog even tijd voor wat individuele acties tijdens het oudhollands paaltjes-voetbal. Hierbij werd het door de leiding nog wat lastiger gemaakt doordat er niet met één bal maar met twee ballen gespeeld werd. De kids kwamen ogen te kort om het overzicht te houden en werd het dan ook een waar slachtveld waarbij geen paaltje meer overeind bleef.

  Conclusie: JO7/8 ochtend geslaagd!

 • IMG_6232
 • IMG_6232
  IMG_6232

  Van 11.00 uur tot 13.00 uur was het tijd voor de JO9,

  De JO9 spelers waren in grote getalen komen opdagen waardoor er in een poule van 4 teams gespeeld kon worden. Er werden mooie teams samengesteld en op het hoofdveld werden de wedstrijden afgewerkt. Achter het doel aan de zuidzijde was er nog wat ruimte voor de teams die rust hadden om (rustig) een balletje te trappen en wat trucjes te oefenen, echter ging het ook daar fanatiek waardoor er van rust geen sprake was. Na de eerste poulewedstrijden was al zichtbaar dat de teams aan elkaar gewaagd waren en dat het team dat een klein foutje maakten in de dekking of in de omschakeling gelijk werd afgestraft en het dan ook heel lastig kreeg om de achterstand weer om te buigen.

  In de tweede ronde van de poulewedstrijden was dit ook wel terug te zien in het spel, er werd meer vanuit de verdediging gespeeld en waren de wedstrijden een echt kat-en-muis-spel, waarbij de diverse keepers het verschil konden maken door op juiste moment mee te doen en prima reddingen te verrichten. Ook was heel mooi te zien dat een aantal spelers zich ontpopten als echte zaalspecialisten en andere toch beter uit de verf komen op het veld. Verder is het ook erg mooi om te zien dat spelers van Terborg en Silvolde vanaf het moment dat ze de zaal in komen samen intrappen, beetje hoog houden en samen voetballen alsof het nooit anders is geweest, wat is voetbal toch mooi!
   

  Na anderhalf uur ballen waren alle wedstrijden afgewerkt en was er niet echt een winnaar aan te wijzen, meerdere teams hadden gelijk aantal punten en ook doelsaldo was gelijk, mooier kan eigenlijk niet op zo een mooie ochtend!

  Conclusie JO9 ochtend geslaagd!

  Als laatste wilde ik namens spcl. Silvolde de vrijwilligers van v.v. Terborg bedanken voor de goede en vooral enthousiaste organisatie van deze fantastische ochtend/middag en voor degenen die dit jaar niet van de partij waren, dit mag je volgend jaar niet missen!!
  Klik voor meer foto’s

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's van de JO09

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik voor meer foto’s


  Klik hier voor meer foto's van de JO07/08
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction