Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_JO9-mix-toernooi_medium.jpg

Zaterdag 15 december hebben beide JO9-1 teams een gemixte toernooi vorm gespeeld in de Paasberg.  Beide teams zijn op voorhand gemixt en hebben we teamnamen meegegeven als Barcelona - Real Madrid en Ajax. 

Bij de eerste wedstrijdjes was het nog even wennen want ojee de bal rolt wel heel snel in de zaal. Maar al snel pakten de meisjes en jongens het op en werd er erg leuk samen gevoetbald. 

De teams zijn prima ingedeeld en allemaal gelijkwaardig aan elkaar. Wat hebben we mooie acties en rushes gezien. De trainers, ouders en ook alle kids genoten. 

Leuk om te zien dat in de pauzes of als men geen wedstrijd had zowel de kids van Terborg als van Silvolde met elkaar aan de slag gingen. Beetje overspelen, ezelen en nog meer spelletjes en geintjes. De samensmelting was perfect alsof ze elkaar al langer kenden samen juichen en omhelzen bij een doelpunt en naast dat ook in het veld samenspelen. Heerlijk geen verschil van jij bent van die en jij bent van die maar gewoon allemaal lekker samen. 

Wij hebben erg genoten en kijken uit naar 12 januari! Fijne laatste training en fijne Feestdagen  en tot 2019. 

Groet namens Barry, Wouter, Marc en Roel

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction