Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • 20181201 Silvolde JO13-1 - SJO RIjnland Gelders Eiland JO13-1-0317
 • 20181201 Silvolde JO13-1 - SJO RIjnland Gelders Eiland JO13-1-0317
  20181201 Silvolde JO13-1 - SJO RIjnland Gelders Eiland JO13-1-0317

  Het is officieel, wat we eigenlijk al wisten is vandaag gebeurd. Nee Arthur heeft nog geen nieuwe auto gekocht maar Basteom is kampioen geworden in onze competitie. Er is vandaag ook gespeeld door de nummers 2 en 3. Wij, Terborg/Silvolde JO13-1 begonnen vandaag als nummer 2 aan de wedstrijd, Rijnland is de nummer 3. In de beker hebben we al tegen elkaar gespeeld, toen was het Rijnland dat met 3-0 te sterk was. Tijd voor revanche. 

  De voorbereiding was niet optimaal, donderdag kon er niet op volle sterkte getraind worden doordat er veel spelers geblesseerd waren of ziek thuis zaten. We hebben er dan ook voor gekozen om Jasper uit de JO13-2 bij de selectie te halen. Dirk kon vandaag door een blessure niet spelen, wel was hij er om ons aan te moedigen! 

  In de kleedkamer voor de wedstrijd hingen alle uitslagen op de kleedkamerdeur. Zo kon het team zien wat ze al bereikt hadden, een hele hoop. In de competitie hebben we al 8 overwinningen geboekt, 1 keer hebben we verloren. Goede statistieken waar we trots op mogen zijn. Het veld op..

  Vanaf de aftrap waren we absoluut niet scherp. Zelfs zo onoplettend dat Rijnland al na 30 seconden de 0-1 wist te scoren door een slechte terugspeelbal. Kan gebeuren, hoofd omhoog en gewoon doorgaan. De eerste helft was rommelig, heel rommelig... beide teams wilden hoog druk zetten maar dit gebeurde niet altijd op de goede momenten. Veel balverlies en te veel lange ballen. Wel kwamen we in de eerste helft 2 keer tot scoren, uit een corner en met een mooi afstandsschot over de keeper. Ruststand 2-1 voor Terborg/Silvolde.

  In de tweede helft voetbalden we iets beter. We vonden elkaar steeds meer maar toch was er weinig te zien van de goede combinaties uit andere wedstrijden. Na een goede beslissing van de scheidsrechter scoorden we de 3-1. Wat hierna volgde is helaas niet zo bijzonder meer in de voetbalwereld.... We denken dat een aantal ouders/leiders van de tegenstander een zware werkweek hebben gehad. Jammer dat dit afgereageerd moet worden op een jonge scheidsrechter, helaas zien we dit vaker. 

 • 20181201 Silvolde JO13-1 - SJO RIjnland Gelders Eiland JO13-1-0286
 • 20181201 Silvolde JO13-1 - SJO RIjnland Gelders Eiland JO13-1-0286
  20181201 Silvolde JO13-1 - SJO RIjnland Gelders Eiland JO13-1-0286

  Veel belangrijker is dat de spelers van Terborg/Silvolde zich allemaal netjes hebben gedragen. Ze zijn ondanks het “lompe” spel van de tegenstander gewoon blijven voetballen, klasse! Rijnland scoorde voor het eind van de wedstrijd de 3-2 en zelfs de 3-3. Goals die niet hadden moeten vallen maar het is toch gebeurd. Een gelijkspel is gezien het spelbeeld wel volkomen terecht. 

  Ondanks de blessures, zieken en de “bijzondere” tegenstander hebben we een punt gepakt. We houden onze 2e plaats en we gaan er volgende week tegen Angerlo voor zorgen dat we hem niet meer uit handen geven! Om 10:30 uur trappen we af, we spelen uit. Tot dan! 


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje aan de redactie)

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction