P1420765-(900x624)

Vandaag was het dan eindelijk zover, na een veel te lange winsterstop mochten we voor het eerst weer de wei in en wel in en tegen VVG Gaanderen. Op de prachtige nieuwe accommodatie werden we netjes welkom geheten en naar de kleedkamer gewezen. We gaan deze voorjaarscompetitie beginnen met een nieuwe teamindeling van de JO7-2. We hebben 3 routiniers, t.w. Sven Heuvels, Gijs Daams, Siem Immink en 2 nieuwkomers t.w. Stan van Osch en Quint Helming. We hebben een lekkere warming-up gedaan en even de tactiek besproken. Opdracht voor vandaag: lekker voetballen en veel plezier maken!

We beginnen furieus aan de wedstrijd met veel passie en strijdlust wat resulteert in 2 ballen die tegen de paal belanden. Het zit ons niet mee, maar we voetballen heel leuk. We weten de 1e helft niet te scoren, VVG is wat fortuinlijker in de afronding hetgeen resulteert in een 3-0 ruststand. We laten ons de ranja prima smaken en spreken af dat we in ieder geval proberen 1x te scoren en lekker verder gaan voetballen. Kort na de rust komt inderdaad onze beloofde goal, Quint laat met een prachtige inzet de 3-1 op het scorebord aantekenen. We proberen er nog een paar te maken, ook nu lukt het ons helaas niet meer. VVG maakt er nog wel 2, derhalve verliezen we onze 1e wedstrijd met een afgetekende 5-1. Een gelijkspel was een betere afspiegeling geweest van de krachtsverhouding op het veld. Na afloop van de wedstrijd hebben we nog penalty’s genomen, hier waren we wel de winnaar. Maar op deze leeftijd voetballen we met de olympische gedachte, meedoen is belangrijker dan winnen! De jongens hadden er duidelijk plezier in vandaag en gingen met een grote glimlach van het veld. Siem, Stan, Sven, Quint en Gijs jullie hebben heel goed jullie best gedaan, het was een genot om jullie te zien spelen vandaag! Voor een uitgebreid fotoverslag met een prachtige reportage van Jessy Harmsen, kunt u rechts onderaan dit wedstrijdverslag  op het foto-icoon drukken.

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

Klik hier voor meer foto's