b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_mo11-1_haico.jpg

Vandaag mocht ik de rol van Camiel op mij nemen en het verslag maken.

Zoals beloofd kreeg Haiko het prachtige shirt van Silvolde uitgereikt door Sander. Afgetraind of niet...het zat hem als gegoten.

Vol goede moed begonnen de ouders aan de strijd tegen de meiden. Op doel stond Dagmar, bij de meiden stond Aimy in de goal. Sander ging meteen fanatiek van start en schoot goed op goal maar daar was Aimy en zij redde keurig.

Niet veel later gooide papa Remy toch roet in het eten voor Aimy en scoort de 0-1. Zoals altijd was Fleurien weer razend snel, met haar mooie passeerbewegingen liep ze de "oudjes" behendig voorbij en schoot hard op goal, maar Dagmar verkeerde vandaag in bloedvorm en redde de bal keurig. Echter stond Lenthe klaar om de bal toch in te tikken 1-1. Kort daarna kreeg Jula de bal op de slof en schoot hard op Dagmar af die de bal wist te keren.

Ondertussen coacht Bas Roes vrolijk door en geeft ook "onze meiden" de nodige complimenten. Dan scoort Sander de 1-2. Maar de meiden laten het er niet bij zitten. Maud fanatiek als ze is laat de papa's en mama's niet zomaar voorbij lopen. En Tess en Jet verdedigen er op los en spelen de ballen mooi af. Toch weet Bas Roes door te breken en scoort met een fabelachtige kopbal 1-3. Sander laat zijn skills nog even zien met een fraai hakballetje. Na een hele mooie rush van Demi komt de bal bij Fleurien, zij schiet hard op goal waardoor Dagmar vanavond voor het eerst echt in de problemen kwam en zelf zorgde voor de 2-3.

Dan is daar de time-out. Peggy heeft gezorgd voor de nodige versnaperingen. Zo dochter, zo vader coacht Jula er vrolijk op los tijdens de time out. Na de time out trekt Lenthe de keepershandschoenen aan en gaat Aimy het veld op om haar vader het lastig te maken!
Haiko  heeft het zwaar te verduren met dochterlief, die haar taak serieus neemt en aangemoedigd door Christel de ene na de andere sliding inzet.  Djoeke mist net de goede voorzet van Demi. Ondertussen vragen de dames op de bank zich af wat de rol van Camiel is deze avond?? Kan hij zijn rol als razende reporter niet helemaal los laten of is hij een verkapte scheids?? Lieneke daarentegen voetbalt er aardig op los. Bianca laat zien dat vrouwen wel degelijk kunnen voetballen!!

b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_pupillen_mo11-1_mo11oudersgame.jpgKim bespeelt ondertussen Bas Schut, maar die laat dit niet over zijn kant gaan en gaat er iets te hard in en de bal komt keihard in het snuitje van Kim. Dit levert de heren dan ook een strafpunt op enzo staat het gewoon weer 2-2. Dan besluiten Bas en Bas dat ze dit niet over hun kant kunnen laten gaan en combineren er op los. Schut zorgt voor de 2-3. Ook breekt Remy weer eens door en scoort de 2-4. Nu is er dan toch een duidelijke voorsprong voor de Papa’s en Mama’s, dit komt ook omdat Mike staat te verdedigen alsof hij Mathijs de Ligt himself is en maakt het de meiden erg lastig.

Maar dan, de meiden krijgen een vrije trap en Aimy schiet  ( na aanwijzingen van papa, zo is die dan ook wel weer) fantastisch binnen! 3-4 . Dit wordt opgevolgd door het meest spectaculaire moment van de avond, de snoekduik van Remy, nipt kopt hij naast. Suus laat zien dat ze het voetballen niet is verleerd en verdedigd uitstekend. Toch weet Remy nog 1x te passeren en scoort de 3-5. Echter de VAR (alias, Peggy, Willeke, Anouk, Dagmar L. en Christel) keuren deze goal af, het blijft 3-4. Inmiddels loopt de slotminuut en keeper Lenthe schiet de bal nog maar eens hard na voren de bal valt bij Floor in de voeten, Floor combineert met Mika, tik, tik en hoppa de 4-4 is van Floor! En zo eindigen "onze meiden" het seizoen met een knap gelijk spel op de Papa's en Mama's.