Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

 • IMG_4870
 • IMG_4870
  IMG_4870

  Vandaag stond het duel tegen SDOUC uit op het programma, wat altijd een lastige pot betekent, zeker wanneer het duel gepland staat daags na Koningsdag. Van insiders vernomen dat de trainer slechts 2 uurtjes geslapen heeft, aantal spelers erg laat naar bed geweest dus de voortekenen waren niet erg best. Tijdens de warming-up was echter al gelijk te zien dat de spelers er zin in hadden en energie voor tien hadden, ongelofelijk.

  Silvolde mocht zoals het hoort de aftrap nemen en er werd gelijk de aanval gezocht. Stijn W knalt vanaf de zijlijn de bal gelijk in het net maar helaas keurt de scheidsrechter het doelpunt terecht af (een inbal moet eerst ingedribbeld worden). Kort daarna zet Hidde mooi voor op Kay en die schiet weergaloos op het doel maar net over. SDOUC weet zich op dat moment al geen raad meer met het zwart-wit geweld en probeert met man en macht de bal weg te werken. In de 3e minuut wordt er door Hidde een mooie combinatie opgezet met Stijn, deze kaatst weer op Hidde en scoort mooi 0-1. In de 5e minuut krijgt Kay het op de heupen en slalomt als een echte Alberto Tomba dwars door de verdediging en haalt het pootje maar weer eens aan, helaas snoei hard op de lat (na de wedstrijd werd er door de materiaalman van SDOUC een klein deukje in de lat geconstateerd).  In de 6e minuut is het wederom Hidde die een voorzet van Stijn op waarde inschat en de 0-2 in het netje legt. Loek onderschept 1 van de weinige uitbraken van SDOUC en brengt Siem in stelling en poeiert de bal op de vuisten van de prima keepende goalie van Ulft. De rebound wordt opgepikt door Kay en schiet weergaloos in de touwen 0-3. Ozzy, die tot dat moment alles een rustig bekeken had pikt de bal op het middenveld op en kapt van links naar rechts en weer naar links om vervolgens koeltjes af te ronden 0-4. Dit voorbeeld wordt door Stijn en Kay vervolgens overgenomen en zij maken dan ook de 0-5 en 0-6. Oja, Kay vond dat nog niet genoeg en maakt er snel voor rust na een prima voorzet van Loek nog snel 0-7 van. De scheidsrechter vindt het op dat moment welletjes en fluit af, door het fluitsignaal schiet Jorn uit z’n ochteddutje en sprint als een dolle richting de kleedkamer om een bakkie ranja te drinken. 

  In de rust besluit Carlo om de boel tactisch aan te passen, Stijn in het doel, Jorn in de spits en een mannetje minder in het veld, zodat Ulft wat meer aan voetballen komt. Helaas heeft dit geen effect meer in het veld, Ulft gelooft niet meer in een overwinning en Silvolde is er eigenlijk ook wel klaar mee. Ozzy is tijdens de wissel druk met kopje duikelen over de stang, Stijn is de keepende spit, en er wordt drukker geswished (of hoe je dat ook schrijft)(geswitched, red.) dan gevoetbald. Jorn probeert nog met man en macht zijn doelpuntje mee te pikken maar helaas. Ondanks alles maken Ozzy, Kay en Siem nog 3 doelpuntjes waarmee de eindstand 0-10 een feit is en er geconcludeerd kan worden dat Silvolde een maatje te groot was voor SDOUC. Er is prima samen gespeeld, kansen goed afgemaakt en vooral de eerste helft was een genot om naar de kijken!!


  Klik voor meer foto's

  Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina

  Klik hier voor meer foto's
   
  Template Settings
  Select color sample for all params
  Red Blue Green Black Yellow
  Background Color
  Text color
  Google font
  Body font-size
  Body font-family
  Direction