P1620670 (900x602)

Na een vakantieperiode van maar liefst 2 weken, mochten we vandaag eindelijk thuis in Terborg aantreden tegen DEO. Tara is vandaag helaas nog niet van de partij, onze nieuwe aanwinst Job is er vandaag voor het eerst wel bij. De dag begon rommelig, zo waren de spelers in de kleedkamer aan het wachten op de kleding tas.

De coach was deze vergeten en moest weer op z'n fietsje vanuit Terborg naar Silvolde, wat een koekenbakker zeg! De toon van rommeligheid was gezet en zo begonnen we ook onze 1e helft. Aan de bal waren we rommelig, we liepen op alle posities in het veld, behalve onze eigen positie. We gingen niet echt het duel aan en de bal wilden we al helemaal niet hebben. We lieten het allemaal een beetje gebeuren en zo kon het gebeuren dat we (ondanks een paar goede reddingen van Dex en 2x van ons een inzet tegen de paal belandde) in de rust tegen een 0-2 achterstand aankeken.

P1620635 (900x602)

Tijdens ons praatje in de rust waren we het er met z'n allen wel over eens. Het kan beter en moet beter. Met de wetenschap dat we altijd een sterke 2e helft spelen, betreden we met opgestroopte mouwen weer het veld. We beginnen heel sterk en creëren ook een paar mooie kansen. De inzet gaat telkens net voorlangs of tegen de paal. Aan de andere kant valt tegen de verhouding in de 0-3. Het deert de jongens gelukkig niet en geven weer vol gas. Dylan maakt er met een knappe solo 1-3 van. We hebben de aansluiting gevonden en je voelt aan alles dat er meer in het vat zit. We worden sterker en sterker. Onze debutant Job ziet z'n inzet met kunst en vliegwerk door de keeper gepareerd worden. Langs de kant zijn de menigen verdeeld of die wel of niet de lijn had gepasseerd. De spelbegeleider kon het niet zien, dus helaas geen doelpunt voor ons. Even later is het nogmaals Dylan die een doelpunt maakt 2-3.

De spanning stijgt en gelijkspel zit er nog in, maar onze grootste vijand is de factor tijd. We hebben nog maar 3 minuten te spelen. Met een alles of niets speelstijl bestormen we de goal van de tegenstander, het werd uiteindelijk niets (qua resultaat dan). Toch hebben we een hele goede 2e helft gespeeld en met de kansen die we hebben gehad was een gelijkspel terecht geweest. We voelen ons niet verslagen, wel zijn we heel trots op onze prestatie van de 2e helft. De volgende wedstrijd beginnen we gewoon met de 2e helft, dat past ons beter;)

@Jessy Harmsen:: bedankt voor de mooie foto’s!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)

Klik hier voor meer foto's