b_300_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_teams_terborgsilvolde_geelzwartwitelftaljo_8-1.jpg

Vandaag stond alweer de allerlaatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Vorige week speelden we thuis tegen dezelfde club, echter vandaag tegen een ander team. Er was ons alles aan gelegen om de leuke eerste seizoenshelft goed af te sluiten, het liefts met 3 punten in te tas.

We zijn met het hele team compleet, hetgeen 3 wissels betekent. Door een kleine vertraging, kwamen 2 spelers iets later dan aanvang wedstrijd aan op sportpark 't Cranevelt in Arnhem. Een rommelig begin vd wedstrijd dus. Rommelig is tevens het woord dat als rode draad door de wedstrijd van vandaag loopt.

Ook de verslaggever van dienst was later vandaag, dus de informatie tot de 1-1 heeft de verslaggever van-horen-zeggen zoals dat zo mooi heet. We komen op 1-0, aan de andere kant wordt er door de tegenstander hands gemaakt. Helaas voor ons doet de scheids er niets mee, geen penalty in ons voordeel dus. Dan maar op eigen kracht moeten Melih en Dylan gedacht hebben. Melih gaat goed het duel aan en veroverd de bal en bezorgt deze bij Dylan, die de 1-1 binnen schiet. Hierna volgt er nog een een bijzonder moment, VDZ maakt wederom een handsbal en ditmaal leidde dit de 2-1 in. Tara laat nog een keer van zich spreken en schiet net over.

Met de tussenstand van 2-1 gaan we rusten, het voelt niet helemaal lekker dat we op een oneerlijke manier achterstaan. We drinken de ranja op en stropen net als de voorgaande wedstrijden de mouwen weer op. We spelen altijd heel sterk na de rust en met deze wetenschap wordt ons vertrouwen en motivatie gesterkt. Met fysieke kracht van Ruben, Bas en Timo acherin geven we een duidelijk signaal af. De voorwaartsen te weten Dylan, Tara, Quint, Dex en Melih vechten ook voor wat ze waard zijn.

We komen niet heel veel aan voetballen toe, het is en blijft rommelig vandaag. Er wordt door ons hands gemaakt en u raadt het al. Nu wordt er wel actie ondernomen door de scheids en we krijgen een vrije trap tegen. Dit cadeautje wordt met beide handen aangenomen en de vrije trap vliegt (op hele mooie wijze) bij ons in de goal 3-1. Gelukkig deert het ons niet, Dylan baant zich maar weer eens naar voren en zijn inzet schiet die in 2e instantie onberispelijk in de rechter kruising 3-2 dus!

De spaarzame momenten dat de tegenstander zich bij onze goal meldt, stuitten ze op onze keeper Finn. Er zaten vandaag weer een aantal hele goede reddingen tussen. We worden door Tara en Dylan getrakteerd op een voetbal demonstratie. Ze weten elkaar blindelings te vinden in een aantal prachtige combinaties, uiteindelijk belandt de inzet van Tara net naast de goal. Dit bleek later slechts een generale te zijn geweest, want een ogenblik later deden ze dit nog eens dunnetjes over. Ditmaal rondt Dylan af en zet de 3-3 op het scorebord. We hebben de tegenstander eindelijk over de knie, nu is het een kwestie van doordrukken. Op Messi-achtige wijze schiet Dylan vanuit onmogelijke hoek aan de linkerkant van het veld op de goal. Je moet er bij geweest zijn om het te kunnen bevatten. In de slotseconden van de wedstrijd (middels tegendraads effect) carambooleerde de bal via binnenkant paal de goal in. Wat een bijzondere goal was dit zeg, wauw fantastisch!

De scheids fluit af en we hebben de 3 punten in de tas! Dit voelt toch als gerechtigheid en uiteindelijk was de overwinning op basis van kans verhoudingen ook dik verdiend. Vandaag was Dylan met z'n 4 goals de man of the match!

Heren en dame, we kunnen met z'n allen terugkijken op een hele mooie eerste seizoenshelft, waarin we veel hebben geleerd. Zowel voetballend als ook bijvoorbeeld hoe we omgaan met een tegenslag. Op een spaarzaam moment na, hebben we na een tegenslag altijd het wel kunnen ombuigen in de wedstrijd. We opereren altijd als een team, dat is heel leuk om te zien en ook om mee te werken. Voetballend zit er ook veel progressie in, we spelen met vlagen echt heel leuk en verzorgd voetbal. Een mooie taak voor ons allen om de lijn van deze ontwikkeling verder door te trekken. Voor nu bedankt allemaal voor jullie inzet, zowel spelers als ook de papa's en mama's die altijd voor jullie klaar stonden met trainingen en wedstrijden!