IMG_20191123_072951
    Vandaag stond de uitwedstrijd tegen DVOV uit Roozendaal op het programma. Net als vorige week, moesten we vandaag vroeg uit de veren, om 07:30 vertrokken we vanuit Silvolde.

Het is duidelijk dat we allemaal een beetje last hebben van de kou en het vroege tijdstip. We beginnen als een ouderwetse diesel, beetje sputteren en horten en stoten met af en toe wat speldenprikjes. We zijn ietsjes beter, toch krijgen we vanuit het niets de 1-0 om de oren. Kort daarop maakt Quint de 1-1. We spelen best aardig en beginnen steeds beter onze vorm en ritme te vinden, desondanks komen we weer op achterstand middels een frommel/ lucky goal 2-1. Het mooie is dat we de kopjes niet laten hangen, maar juist veerkracht tonen. We zetten de tegenstander onder druk en dicteren de wedstrijd volledig. Onder andere inzetten van Tara en Dex belanden op de paal. Het is Dylan die op pure wilskracht zich een weg baant naar vijandelijk doel en uiteindelijk het net weet te vinden. Met de tussenstand van 2-2 gaan we rusten. We hebben ons in de wedstrijd geknokt en zijn de betere ploeg, het krachtsverschil tot uiting brengen op het scorebord is het ultieme doel voor de tweede helft. We hameren nog even op positiespel, optijd de bal afpakken van de tegenstander, tijdig passen naar onze teamgenootjes en nog een paar doelpunten maken is het devies. Het is Tara die het voortouw neemt en even laat zien wat tomeloze inzet is. Tot 2x toe wordt haar inzet gepareerd, echter 3x is scheepsrecht! Tara zet ons voor het eerst in deze wedsrijd op voorsprong 2-3. Hard werken wordt dus beloond!

IMG_20191123_091810

We zijn wat onfortuinlijk in de afronding, en lopen niet verder uit met de score. We laten de tegenstander dus (nog) in leven. De keeper en 5x paal en het vizier niet helemaal op scherp hebben staan, houd de wedsrijd spannend zullen we maar zeggen. Net als vorige week geld: als je zelf de goal niet maakt, valt die aan de andere kant. Voor de laatste maal deze wedstrijd wordt het gelijk 3-3. We stropen onze mouwen nog maar eens op en spelen volle bak naar voren. Dylan heeft een serie sterke acties in huis en weet de bal bij Dex te bezorgen, middels een strak schot laat Dex de 3-4 aantekenen. De oude diesel is nu helemaal warm gedraaid, wat resulteert in een groot overwicht. De spelers voelen aan alles dat het vroege opstaan vandaag niet voor niets is geweest. Het publiek wordt door ons getrakteerd op mooi verzorgd voetbal met diverse mooie aanvallen. De traingsstof van trainer Nick wordt in de wedstrijd uitgevoerd, heel mooi om te zien. Quint maakt uiteindelijk nog de 3-5 en 3-6 en heeft dus een (valse) hatrrick te pakken.

Vermeldenswaardig is dat de verdediging met Thimo en Bas weer als een huis stond, Fynn onze keeper was ook regelmatig goed bij de les. Kortom het was wederom een mooie teamprestatie, het collectief heeft ook DVOV aan de zegekar gebonden! We hebben met z'n allen hard gewerkt en met vlagen ook heel goed gevoetbald, was wederom een mooie wedstrijd om te zien. Een uitwedtrijd met 3-6 winnen is gewoon een puike prestatie. Volgende week spelen we thuis in Silvolde, om 08:45u treden we aan tegen VDZ uit Arnhem. Komt dat zien!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's