IMG-20200926-WA0012

De afgelopen weken was het nog even aftasten. Wie behoort er nu eigenlijk tot onze technische staf,  hebben we wel genoeg spelers, ooh oeps zijn de wedstrijden al begonnen en hoe zorgen we ervoor dat we twee keer per week blijven trainen… Veel randzaken die de start van ons seizoen, op z’n zachts gezegd, rommelig deed verlopen. Maar door een topteam aan ouders, verzorgers en nauwbetrokkenen (in samenwerking met de JO9-2), hebben we sinds deze week de draai erin! Een goed gevulde staf met maar liefst 4 trainers, een stageloper, een reservepoule waar je U tegen zegt en Dennis Schwartz als opperhoofd van de zaterdagmorgen, als resultaat!

Over tot de orde van de dag! Vanmorgen was er in aller vroegte al veel reuring op Sportpark de Munsterman. Naast de JO9-3G moesten ook de JO9-2G en de JO7-1 & -2 voetballen. Fanatiek als de ouders waren, werd er voor alle teams al een veld klaar gezet. Rond kwart over 8 was het team compleet en konden we beginnen aan de warming-up. Even de benen opwarmen en lekker overschieten, niks is fijner om de morgen mee te beginnen. Al moet dan wel het materiaal op orde zijn, de ballen bleken nogal zacht, dus het complete team dook het ballenhok in, op zoek naar ballen waar wel lekker tegen aangetrapt kon worden!

IMG-20200926-WA0009

Om 8.45 uur was het startsein van de wedstrijd tegen DZC’68 JO9-5G, beide teams spelend in het geel gestreept, bracht de tegenstander al de nodige onrust. Terborg/Silvolde liet zich er niet door van de wijs brengen en al snel was duidelijk dat het vandaag een leuk potje voetbal kon worden. Dribbelkoningin Lieke zorgde in de eerste minuten al voor veel dreiging met haar rushes, maar helaas was er niemand voor de goal die de bal in het net kon schieten. DZC’68 had ook haar kansen, maar keeper van de eerste helft Job Schwartz stond z’n mannetje! Een leuke eerste helft met acties, prachtig samenspel en vooral heel veel blije koppies! Ranja drinken met een 4-2 voorsprong, dat is de meeste spelers nog niet al te vaak gebeurd.

De tweede helft blijft het spelbeeld hetzelfde. Er wordt prachtig samengespeeld! Tara en Lieke maken het de tegenstander erg lastig met prachtige dribbels. Verdedigend duo Job Thuis en Jesse staan als een blok beton en laten maar weinig ballen door. Waar er toch een bal doorschiet, is keeper van de tweede helft Nora, er als de kippen bij en haalt de nodige ballen voor de doellijn weg. Job Schwartz laat in het veld zien dat hij een verbluffend schot in de benen heeft en weet de doelman hier de stuipen mee op het lijf te jagen. En onze Bob stond vandaag als een koelbloedige killer in de spits, 3 doelpunten die perfect in de hoek geschoten werden, alsof hij nooit anders heeft gedaan! Een geweldige teamprestatie vanmorgen, waarbij iedereen in zijn/haar kracht leek te staan! Einduitslag: 7-4 winst!

Conclusie van vandaag: we lijken onze draai te vinden!! Op het veld, ernaast en zo hier en daar zelfs in een actie 😉

Meiden en jongens het was genieten vanmorgen!

Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's