b_300_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_inmemoriam.jpg

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat op 81-jarige leeftijd Jan Liebrand is overleden.

Jan vervulde veel verschillende rollen binnen de sportclub. Variërend van speler, lid van het hoofdbestuuur tot leider bij zowel junioren als senioren. Ook speelde hij een rol bij de terreincommissie. Jan was iemand waar de club nooit tevergeefs een beroep op deed. Altijd bereidt om met allerlei hand en spandiensten zijn steentje bij te dragen.

Met het overlijden van Jan Liebrand verliest de club een Silvoldenaar met spreekwoordelijk klein hartje maar met een groot zwart-wit hart, een gewaardeerd vrijwilliger en fanatiek supporter van Silvolde 1.

We wensen familie, vrienden, kennissen en clubgenoten veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

U kunt afscheid nemen van Jan en de familie condoleren in het uitvaartcentrum Monuta, Nijverheidsweg 4 te Ulft, op donderdag 8 juli van 19:00 tot 19:30 uur.

Spcl. Silvolde