b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20202021_pupillen_pupilledaglogo.jpg

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021 organiseren we de Pupillendagen op sportpark de Paasberg. Dit is het alternatief voor het jaarlijkse pupillenkamp dat helaas niet georganiseerd kan worden in verband met het Coronavirus.

Programma 26 en 27 juni
*Kleuters & O7                                             *O8-O9-O11-O13
Zaterdag:      10.30 uur t/m 18.00 uur                Zaterdag:      09.00 uur t/m 23.00 uur
Zondag:        09.00 uur t/m 14.00 uur                Zondag:        09.00 uur t/m 14.00 uur

*De groepen zijn ingedeeld op basis van de indeling van seizoen 2020-2021

Aankomst en ophalen
Wij adviseren de leden om zo veel mogelijk zelf met de fiets te komen, ouders kunnen de kinderen natuurlijk brengen op de fiets, maar wij vragen dringend om niet lang te blijven bij de fietsenstalling. Buiten onze deelnemers en vrijwilligers is niemand helaas welkom op het complex.

Aan de ouders die hun kinderen komen brengen met de auto vragen we om ze op de parkeerplaats af te zetten en zo snel mogelijk weer weg te rijden.

Wij vragen bij het ophalen de ouders om buiten het sportcomplex op gepaste afstand van andere ouders te wachten. Wij brengen de kinderen veilig naar de parkeerplaats en naar de fietsenstalling.

Betalingen
Alle deelnemers betalen 15 euro inschrijfgeld. Dit moet betaald worden op zaterdag bij aankomst op het complex. Wij vragen iedereen om de kinderen een envelop met gepast geld mee te geven en zelf te laten afgeven bij de ingang van het sportcomplex.

Wat hebben de deelnemers nodig?
We ontbijten niet op de voetbalclub, het is de bedoeling dat dit thuis gedaan is. Wij verzorgen de lunch en op zaterdag ook het avondeten.

Verder is het belangrijk om voetbalkleding te dragen, kijk goed naar de weersverwachtingen, zodat je weet of een extra jas nodig is. Een lange broek is nodig voor het avondprogramma. Zorg dat de deelnemers zowel voetbalschoenen als gewone schoenen bij zich hebben. Zwemkleding, een handdoek en droge kleding zijn nodig voor een eventueel waterprogramma.

-       Dit jaar krijgen de deelnemers geen shirt van de club
-       Zakgeld is niet nodig, de kantine is gesloten voor verkoop
-       Bij slecht weer wordt het afgelast. U kunt dit dan lezen op de websites
-       Bij deze infobrief staat een lijst met de indeling van de opgegeven kinderen per leeftijdscategorie, let er dus goed op dat uw zoon/dochter bij het goede programma aanwezig is!

Bereikbaar
Tijdens het weekend zijn wij te bereiken door te bellen naar:

0657918183 (Leonie van Beek) 0615667662 (John Janssen) 0646376740 (Roel van Holen)

Kijk hier voor de Indeling categorieën Pupillendagen 2021