b_350_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_voetbalplaatjes_bal_in_het_net.jpg

Eindelijk, het ging gebeuren. Voor het eerst sinds lange tijd mogen we weer een wedstrijd spelen. Een ECHTE wedstrijd tegen een andere club. Na maaaaanden zonder, hadden we echt zin om weer te spelen.

Het was ontzettend wennen, door onze nieuwe samenstelling zal het de komende weken niet makkelijk worden. Echter vandaag tegen Varsseveld was te zien dat ons team ontzettend veel kwaliteit heeft. Alleen kwaliteit hebben is niet genoeg, daar komt een stukje inzet bij kijken. Ook hier was vandaag absoluut geen gebrek ook.

Zelfs na een 0-3 achterstand, met name door 2 ontzettend goede spelers van de tegenstander die echt het verschil konden maken voor Varsseveld bleef iedereen maar gaan.

Met name na rust was Terborg/Silvolde de betere ploeg.
Goede combinaties en grote kansen werden helaas niet benut waardoor we de achterstand niet meer konden ombuigen. Wel wist Bauke nog 1 keer te scoren, een ‘’heerlijke’’ balverovering en vervolgens een doelpunt.

Hard blijven werken, dan komen we er wel. Volgende week mogen we weer. We hebben er nu al zin in. We spelen dan uit tegen Dinxperlo. Tot dan!