Beste leden,

De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt rondom het meidenvoetbal en een nieuwe indeling. Alle meiden zijn al geïnformeerd over de nieuwe samenwerking tussen VV Terborg, Sportclub Silvolde en VVG’25. De eerste trainingen samen hebben al plaatsgevonden.

Met elkaar hebben we een nieuwe commissie opgezet en gaan we aan de slag met de werving en doorontwikkeling van het meidenvoetbal in onze regio. We hopen zo alle meiden een goeie plek te geven binnen onze verenigingen en veel nieuwe meiden te verwelkomen. In alle leeftijden zijn de meiden welkom. Dus wil jij komen voetballen of je dochter wil graag voetballen, wacht niet langer en neem contact met ons op. Dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk meegetraind kan worden.

Om de start te vieren houden we op zondag 16 mei een trainingsdag van 11:00 uur tot 13: 00 uur voor alle meiden en hun vriendinnen. Deze trainingsdag vindt plaats op het veld bij VV Terborg. Uiteraard gelden voor deze dag ook de Corona maatregelen, dus heb je klachten blijf dan thuis.

Ken jij meiden die willen voetballen en dit nu nog niet doen? Breng ze mee op 16 mei.

Wij hebben er zin in. We hopen jullie ook!

b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20202021_algemeen_meidensilvoldeterborgvvg.jpg