Voetbalzaken.jpg

De voorlopige indeling voor de JO19 voor het voetbalseizoen 2021-2022 is nu ook bekend.

Mochten er vragen zijn omtrent de indeling dan moeten die gemaild worden naar het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen vragen die via de mail worden verstuurd op dit mailadres worden in behandeling genomen. Ons streven is om binnen 10 dagen uw mail te beantwoorden.

Wij zullen dan, indien nodig ook telefonisch contact met u opnemen.

Voor onze goede, zeer gemotiveerde JO19-1 zoeken we nog een trainer. Heeft u interesse, stuur dan ook een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

Namens de Voetbalzaken groep,

Theo Jansen