b_330_0_16777215_00_images_stories__images_498x332_headlines_infobuttons_terborgsilvoldeheadlines.jpg
Op zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021 organiseren we de Pupillendagen op sportpark de Paasberg. Dit is het alternatief voor het jaarlijkse pupillenkamp dat

Helaas niet georganiseerd kan worden in verband met het Coronavirus.

De Pupillendagen hebben als thema:
euro2021.jpg

Voor wie zijn de Pupillendagen?
Het woord zegt het natuurlijk al. De Pupillendagen worden georganiseerd voor alle pupillen van voetbalvereniging Terborg & Sportclub Silvolde. Als je in het seizoen 2020-2021 in de kleuters-O7-O8-O9-O11 of O13 hebt gespeeld mag jij je opgeven!

Hoe zien de Pupillendagen er dit jaar uit?
Tijdens de Pupillendagen doen we bijna alle activiteiten die we normaal gesproken tijdens het Pupillenkamp ook doen. We hebben een speurtocht, een voetbaltoernooi, er komen springkussens en we gaan gezellig samen barbecueën. Oftewel, we maken er een groot feest van!

Wat is er anders?
Helaas kunnen de deelnemers aan de Pupillendagen dit jaar niet blijven slapen, dit heeft te maken met de maatregelen rondom het Coronavirus. Ook zijn ouders niet welkom op het terrein. Om de kinderen te brengen regelen we een drive-thru, meer info hierover volgt later in de informatiebrief.

Programma 26 en 27 juni:
Kleuters & O7
Zaterdag:     10.30 uur t/m 18.00 uur
Zondag:       09.00 uur t/m 14.00 uur

O8-O9-O11-O13
Zaterdag:     09.00 uur t/m 23.00 uur
Zondag:       09.00 uur t/m 14.00 uur
b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20202021_algemeen_pupillendagen.jpg
Hoe doe ik mee?
Opgeven kan vanaf nu op www.vvterborg.nl & www.sportclubsilvolde.nl (zie link hieronder), dit kan t/m 1 juni! De kosten voor twee geweldige Pupillendagen zijn 15 euro per deelnemer, dit moet gepast betaald worden bij aankomst op het sportpark.Kort voor het kamp volgt de informatiebrief op de websites, hierin staat alle overige informatie omtrent de Pupillendagen.

Voor andere vragen omtrent de Pupillendagen kunt u terecht bij de organisatie die in 2021 zal bestaan uit:
Saskia ter Horst, Leonie van Beek, Wendy Wolsink, Roel van Holen, John Jansen, Chareld ter Horst, Richard Schoppers, Stan Peters & Joey Kuijer.

Opgave Pupillendagen 2021 kun je hier doen via de link