b_350_0_16777215_00_images_stories__images_personen_selhorst_vincent_VincentSelhorstklein.jpg

Na drieëneenhalf jaar bij deze geweldige club te hebben mogen werken is het voor mij tijd geworden voor een volgende stap. Het eerste elftal van PAX zal mijn volgende klus worden als trainer.

Tweeëneenhalf jaar  JO19-1 en twee jaar  Silvolde 2 waarin ik heel veel geleerd heb en minstens zoveel geweldige mensen heb leren kennen! Met name de talentvolle spelers zien groeien is één van mijn persoonlijke hoogtepunten.  Natuurlijk heb ik als trainer ambitie, en daarom vind ik het trainen van een 1e elftal een logische volgende stap.

Naast PAX zal ik ook trainer blijven van vv Terborg 1.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor een geweldige periode bij de mooiste club van de Achterhoek!

Maar voor het zover is sluiten we ons seizoen af met promotie naar de reserve hoofdklasse! Mits Corona dit toelaat uiteraard.

Noot redactie:
Bij deze willen wij Vincent feliciteren met zijn benoeming bij v.v. Pax. Een prachtige volgende stap in zijn trainersloopbaan. Het is hem van harte gegund. We hebben Vincent leren kennen als een prettig mens en een voetbaldier in hart en nieren. Een trainer die altijd wilde voetballen en menig Silvolds talent de afgelopen jaren beter maakte. Vincent dank voor drieëneenhalf jaar Spcl. Silvolde. Laten we hopen dat je het seizoen met Silvolde 2 nog mooi kunt afsluiten. En voor daarna veel succes straks bij PAX!