b_350_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20202021_jo08-22020.jpg

Dankzij de grote toestroom van nieuwe leden in de eerste seizoenshelft binnen de JO7-categorie en om de ontwikkeling van deze spelersgroep zo groot mogelijk te houden, is de mogelijkheid ontstaan om een tweede JO8 team te formeren.

Het team bestaande uit: Cas Thuis, Abdullah Yilmaz, Hidde Heveling, Dyon Hoegen, Gijs Schwartz, Jens Berendsen, Julius Talens & Noud Jansen zal bij de start van een nieuwe competitie op het grotere veld met pupillengoals en dus met een keeper gaan floreren! Een mooie stap die gemaakt wordt samen met trainer Erie en zijn technische staf!

Dit is ook positief voor de uit haar jasje gegroeide JO7, want zo kunnen we met veel kinderen in kleine groepen blijven trainen, zodat elke speler de aandacht krijgt die hij/zij verdient en iedere training weer een stapje verder in het voetbalproces gaat. De JO7 zal getraind blijven worden door Wendy Wolsink, Martijn Thuis & Gert Jan van de Herik en op de zaterdagen in twee teams op pad blijven gaan.