Toon_Bouwmeister.jpgMet grote verslagenheid hebben we vandaag kennis genomen van het plotselinge overlijden van Toon Bouwmeister.

Toon was een graag geziene persoon binnen onze club. Vanaf het moment dat zoon Rick zijn eerste voetstappen zette op de Munsterman, werd Toon een groot en enorm gewaardeerde vrijwilliger binnen onze club. Begonnen als jeugdleider werd Toon uiteindelijk elftalleider bij Silvolde 1.

In die rol groeide Toon uit tot een van de boegbeelden in de staf. Altijd even correct en opgewekt verzorgde hij jarenlang o.a. de administratieve rompslomp rondom het eerste elftal. Hij nam vele trainers zo enorm veel werk uit handen. Van dichtbij mocht hij de vele successen van Silvolde 1 meemaken.

Vele andere functies vervulde Toon nog binnen de club. Zo was hij één van drijvende krachten achter o.a. het pupillenkamp en de pupillendag. Draaide bardiensten en nam zitting in de sponsorcommissie.

Met het overlijden van Toon verliezen we een groot vrijwilliger en een visitekaartje van de club. Toon mocht slechts 61 jaar worden.

We wensen familie, vrienden, kennissen en clubgenoten veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Teken hier het condoleanceregister van Toon

Spcl. Silvolde