b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_trekking2018.jpg

Geachte leden, beste ouders/verzorgers,

2020 loopt ten einde en gaat, ongetwijfeld, als een bizar en bijzonder jaar de boeken in.
Door COVID-19 wordt de gehele maatschappij op de proef gesteld en zijn er strenge maatregelen genomen om het virus tegen te gaan.

Dit heeft ook enorme impact op onze vereniging en onze hobby die wij zo graag beoefenen. Met veel kunst en vliegwerk, talloze vrijwilligers en onze trainers hebben wij onze leden toch een goed aanbod kunnen geven aan trainingen en aanverwante activiteiten. Daar staat tegenover dat onze kantine, belangrijke bron van inkomsten, de afgelopen 10 maanden nauwelijks open is geweest. Dit baart ons zorgen.

Vandaar dat wij extra aandacht vragen voor onze kerstverloting, zodat we nog wat extra inkomsten kunnen genereren. Zoals gebruikelijk zullen de kerstloten via de contributie worden geïnd.

Wij zijn ons er van bewust dat, door het coronavirus, het huis aan huis verkopen niet gewenst is en dat de algemene regels in acht dienen te worden genomen. Met een beetje creativiteit zijn de loten ook op een andere manier aan de man te brengen.

Succes met de verkoop en dank voor jullie inzet. De opbrengsten kunnen we goed gebruiken.

De senioren leden kunnen de loten ophalen bij de elftalleiders/begeleiders:
Silvolde 1 - Gudo Helming
Silvolde 2 - Nick Gries