IMGP4177_207x270.jpg

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking die ik als secretaris van Sportclub Silvolde heb mogen ervaren binnen onze geweldige club. Na ruim 8 jaar is het tijd om plaats te maken voor een opvolger. Ik ben toe aan andere uitdagingen, zodoende heb ik de keuze gemaakt om per 14 september 2020 af te treden. Door omstandigheden was ik niet in de gelegenheid om zelf op de ledenvergadering aanwezig te zijn.

Ik besef me terdege dat het een ongelukkig moment is om af te treden, echter heb ik dit meer dan een jaar geleden besloten en intern meegedeeld. Het is tijd voor een nieuw gezicht. Nieuw elan brengt namelijk nieuwe dynamiek.

Ik wil mijn collega’s van het bestuur, voetbaltechnische zaken, onze trainers en de overige vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van ons voetbalbeleid. Met een trots gevoel zal ik ook mijn inbreng rond het 1e elftal beëindigen Staf en spelers wil ik bedanken voor hun inzet en beleving. Deurdonderen is het devies.

Ik wens onze club een goede toekomst waarin verschillende ambities en (bestuurlijke) uitdagingen voorbij zullen komen. De ontwikkelingen op voetbalgebied, keuze (prestatief) zaterdag of zondag, voetbalsamenwerking met de andere clubs in de omgeving vragen de aandacht welke nodig is om tot de juiste keuzes te komen.

De wijze van organisatie en indeling in de hoofdklasse (zaterdag en zondag bij elkaar in 1 competitie) doortrekken naar alle A- categorieën als oplossing zodat de bestaande zaterdag- en zondagclubs niet meer hoeven te kiezen.
Immers onze club is al zeer lang een toonaangevende en traditionele zondagclub met een prachtig verleden. Al deze zaken, allemaal in het belang van onze leden, onze club en het voetbal zelf in het bijzonder stemmen tot nadenken met elkaar als club.

Een wens blijft bestaan; binnen onze club zijn natuurlijk al diverse Silvolde-collega’s zeer actief en nauw betrokken. Blijft onverlet dat onze club nooit genoeg vrijwilligers heeft. Er zijn zeker nog vrouwen en mannen die vanuit hun (werk)achtergrond en deskundigheid prima (deel)functies zouden kunnen vervullen op diverse (voetbal)terreinen. Onze club blijft uw inbreng en deskundigheid nu en de komende jaren hard nodig hebben. Vele handen met de juiste kennis maken licht werk.

Met sportieve groeten,

Harold Sloot.