b_300_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_ledenvergadering_ledenvergadering.jpg

A.s. maandag 14 september is de algemene ledenvergadering. I.v.m. de 1,5 meter maatregel is er tijdens deze ledenvergadering maar plaats voor 35 personen. Daarom vragen wij u om in deze uitzonderlijke situatie u vooraf aan te melden voor deze algemene ledenvergadering.

Aanmelden kunt u doen door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te klikken. U ontvangt een aanmeldingsbewijs.
Gelieve deze mee te nemen op  maandag 14 september.

Het bestuur.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN SPORTCLUB SILVOLDE

Geachte leden,

Hierbij nodigt het bestuur van Sportclub Silvolde jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering, die wordt gehouden op maandag 14 september 2020 om 20:00 uur in het clubhuis.

1.       Opening
 2.       Bestuursmededelingen
 3.       Notulen ledenvergadering 30 september 2019
 4.       Financieel verslag 2019-2020
 5.       Verslag kascommissie / verkiezing nieuw lid. Joost Thuis is aftredend.
 6.       Jaaragenda 2020-2021
 7.       Samenwerking Terborg-Silvolde
 8.       Begroting en vaststellen contributie 2020-2021
 9.       Bestuursverkiezing, Roy Liebrand en Harold Sloot treden af en zijn niet herkiesbaar
10.       Jubilarissen.
11.       Rondvraag.
12.       Sluiting

Aangezien we nu 1 x per jaar een ledenvergadering houden stellen wij uw komst erg op prijs, op deze vergadering kunt u uw mening uitspreken.

Toelichting op de agenda

3.         De notulen van de najaarsvergadering 2019 zijn voorafgaand aan de vergadering vanaf 19:30 uur te verkrijgen in het clubhuis.

Bestuur sportclub Silvolde

Harold Sloot