b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20202021_gezochttrainercoach.jpg

Heb jij zin om met een leuk, gezellig en zeker ook zeer leergierig team op het veld te staan?! Het vraagt maar weinig van je tijd en je krijgt er een hoop blije voetballertjes voor terug! Voor Terborg/Silvolde JO11-4 zijn we nog op zoek naar versterking van de technische staf… Gelukkig hebben Jeroen Schut (trainer dinsdag) en Madelaine Janssen (leider) zich al aangesloten bij het team, maar we zijn nog op zoek naar meer:

· Trainer voor een avond in de week (liefst donderdag)

· Leider voor de zaterdag

Ben of ken jij de trainer en/of leider die we zoeken?! Meld je dan bij Maikel van Wijk of Roel van Holen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.