b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_oefenduel_oefenduel.jpg

Oefenprogramma Silvolde 1 in augustus

Zaterdag 8 augustus 19.00 uur i.p.v. 18.00 uur: VVG'25-Silvolde
Donderdag 13 augustus 20.00 uur: Silvolde-Concordia Wehl
Zondag 16 augustus 14.00 uur: ATC'65-Silvolde
Dinsdag 18 augustus 20.00 uur: HSC'21-Silvolde
Zaterdag 22 augustus 12.00 uur i.p.v. 15.00 uur: DZC'68-Silvolde

Na de zomerstop begint de eerste selectie van Silvolde weer op 4 augustus met de training. De maand augustus staat bol van de oefenwedstrijden. De eerste oefenwedstrijd is al op zaterdag 8 augustus. Op sportpark De Pol in Gaanderen speelt Silvolde tegen VVG'25. De Gaandernaren stonden bovenaan 3C toen de competitie werd stil gelegd en vroegen succesvol aan om alsnog te promoveren. VVG'25 is onder trainer Lars Krabbenborg voor het tweede jaar op rij gepromoveerd en speelt volgend seizoen voor het eerst in de 95-jarige historie in de tweede klasse.

Op donderdag 13 augustus speelt Silvolde thuis tegen tweedeklasser Concordia Wehl. Het is de voormalige club van middenvelder Brian Smit, die komend seizoen voor Silvolde speelt. De nieuwe hoofdtrainer in Wehl is Bas van Londen.

Het team van Stéven Verheijen oefent op zondag 16 augustus in Hengelo (Overijssel) tegen ATC'65. ATC is de afkorting voor A Triginta Conditum. Dat is Latijn voor 'Uit dertig ontstaan'. De club is namelijk door dertig personen opgericht. ATC'65 telt nu ruim 1200 leden en speelt op sportpark Slangenbeek aan de Torenlaan in Hengelo. Het eerste elftal komt uit in tweede klasse J en eindigde afgelopen seizoen in de middenmoot.

HSC'21 is op dinsdag 18 augustus tegenstander van Silvolde. De Haaksbergse Sportclub 1921 speelt in de derde divisie. Ook de selectie van HSC'21 kende veel wisselingen naar komend seizoen: een tiental spelers vertrok en werd aangetrokken. Eén van de nieuwkomers is Alexander Bannink. De 30-jarige middenvelder, die ook ooit bij De Graafschap speelde, is overgekomen van Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Groot Scholtenhagen, Scholtenhagenweg 29 in Haaksbergen

Op zaterdag 22 augustus speelt Silvolde in Doetinchem op sportpark Zuid tegen DZC'68. Het eerste elftal van de Doetinchemmers werd twee seizoenen geleden getraind door Stéven Verheijen. Met zeven nieuwe spelers sloeg de Doetinchemse zaterdageersteklasser hard toe op de transfermarkt.