Beste leden,

Afgelopen week kregen onze leden de kans om te stemmen op de nieuwe tenues voor de samenwerkingsteams binnen v.v. Terborg en Spcl. Silvolde. Er was een keuze uit drie tenues waaruit alle leden konden kiezen.

Woensdagavond om 22.00 uur sloot de stemming en daarna is ‘het tellen’ van de stemmen begonnen. Als verenigingen zijn we zeer verheugd met de grote getale waarin gestemd is.

Maar liefst 417 leden hebben gestemd, een reactiescore van 60%,  wat een fantastisch aantal!

Van beide clubs hebben ongeveer evenveel leden gestemd, zoals hieronder te zien in het diagram.

klik hier voor de rest van het artikel

Bestuur v.v. Terborg & Spcl. Silvolde
Kledingcommissie Terborg/Silvolde

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_nieuwetenuehl.jpg