Beste leden,

Wow, wat een reacties hebben we afgelopen week mogen ontvangen! Meer dan 400 leden hebben een stem uitgebracht op hun favoriete tenue. Dankzij jullie overweldigende reacties kan er eerlijk bepaald worden welk tenue de voorkeur heeft en daarmee zullen de samenwerkingsteams er lopende het seizoen 2020-2021 fantastisch bij gaan lopen. Leden bedankt, jullie hulp was zeer waardevol!

De komende dagen gaan we alle verzamelde gegevens naast elkaar leggen, om op korte termijn de definitieve tenuekeuze met jullie te delen...

Bestuur v.v. Terborg & Spcl. Silvolde
Kledingcommissie Terborg/Silvolde

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_nieuwetenuehl.jpg