8R7A6794

Silvolde speelde voor het eerst in coronatijd een oefenduel tegen SDOUC. Van tevoren waren de supporters gewaarschuwd dat er slechts 250 personen langs de lijn mochten staan en – ook niet onbelangrijk –  de kantine zou niet worden geopend voor bezoekers. Op tijd op de fiets dus op weg naar De Munsterman. Bij binnenkomst handen wassen en iedereen ging 1,5 meter van elkaar staan. De toegangspoort hoefde niet dicht, want er kwamen exact 250 toeschouwers.

Bij aanvang van de wedstrijd was het wennen aan de nieuwe Silvoldse gezichten. Wout, Wouter, Marco, Pim, Maarten en Joris kenden we nog van vorig seizoen. Marco Olthuis bleek de nieuwe aanvoerder. In de eerste helft hadden de Ulftenaren niets in te brengen en gaf linksbuiten Luke Groot Wassink zijn visitekaartje af. De voormalige Varsseveldspeler scoorde namens Silvolde 1-0 en 3-0. Er tussendoor maakte Wout Blasman 2-0 uit een strafschop.  Aldus 3-0 met de rust.

Silvolde begon aan de tweede helft met diverse andere spelers. Het werd minder prettig toeven binnen en buiten de lijnen, omdat het vanaf de eerste minuut vreselijk begon te hozen. Plassen van 1,5 meter. Het doorweekte spel werd er niet beter op en SDOUC scoorde na een te zachte terugspeelbal in de Silvoldse verdediging en uit een penalty. Roel Gebbinck bepaalde in de laatste minuut de eindstand op 4-2.

Volgende week donderdagavond speelt Silvolde 1 in Groenlo een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser sv Grol, aanvang 20.00 uur.

(foto© Jos Overgoor - www.sportclubsilvolde.nl)
    Klik voor meer foto's

Klik op het fotograaf-icoontje rechts van deze pagina (mocht u ongewenst op één van de foto's staan stuur dan een berichtje naar de redactie)
    Klik hier voor meer foto's