b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_375x250_intro_oefenduel_oefenduel.jpg

Vanwege het versoepelen van de maatregelen in verband met het coronavirus kunnen wij de accommodatie de aankomende maanden in stappen weer openen. Wij kunnen je ook weer ontvangen bij de wedstrijden. De kantine blijft op dit moment nog wel gesloten voor het publiek.

Voor het bezoek aan onze accommodatie – met name tijdens wedstrijden – gelden de volgende regels:
• Heeft u klachten: blijf thuis
• Bent u 18 jaar of ouder: houd 1,5 meter afstand
• Was vaak uw handen
• Ga indien mogelijk thuis naar het toilet
• Volg de instructies van de stewards op en blijf de gehele wedstrijd staan op de aangewezen plaats. Deze is herkenbaar door een stip op de grond. Gebruik alleen de beschikbare gestelde tribunestoelen, alleen daar mag men zitten.

In totaal kunnen wij hierdoor 250 bezoekers ontvangen bij de wedstrijden. Hierbij geldt: vol is vol. Kom dus op tijd. Als we de 250 bezoekers hebben bereikt sluiten we de toegangspoort.

• Blijf ook in de rust op uw plek.
• Spreekkoren, hard meezingen of schreeuwen in groepsverband is niet toegestaan.
• Verlaat na de wedstrijd de accommodatie via dezelfde weg als waar je naar binnen bent gekomen. Wacht totdat de voorganger ook de poort gepasseerd is.
• De kantine is nog gesloten voor bezoekers en alleen toegankelijk voor spelers, staf en bestuur en leden die deze avond hebben getraind.