b_350_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_overigen_inmemoriam.jpgHeden ontvingen wij het trieste bericht dat Benny Tuenter is overleden. Benny was jarenlang de stille kracht in het 1e en later 2e elftal. Het type speler dat zichzelf moeiteloos kon wegcijferen in het belang van het elftal. Zo'n  speler die elk elftal nodig heeft om succesvol te kunnen zijn.

Na zijn actieve periode als speler vervulde Benny nog tal van andere functies. In één van zijn laatste rollen was Benny actief bij de terreincommissie. Daar zagen we hem zoals Benny was. Plichtsgetrouw, nooit verzaken en zonder klagen zijn bijdrage leveren!

In 2000 verscheen er in, toen nog de papieren versie van het clubblad Zwart-Wit, een interview met Benny Tuenter. Uit eerbetoon hier nogmaals dan toenmalige interview.

Met het verlies van Benny Tuenter verliest de Sportclub een enorm gerespecteerd persoon.

Wij wensen zijn familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.