b_300_0_16777215_00_images_stories__images_personen_teloh_dion_Dion_Teloh.png

"Het gevoel bij Silvolde is gewoon harstikke goed", zegt Dion Teloh desgevraagd aan de redactie. Na twee seizoenen VIOD keert de linksbenige aanvaller terug naar hoofdklasser Spcl. Silvolde.

"Ik heb twee prachtige jaren gehad bij VIOD. We hebben ons twee keer weten te handhaven in de 2e klasse. Maar ik begon Silvolde echt te missen. Ik heb aan de drie seizoenen bij Silvolde veel vrienden overgehouden zowel in het eerste als in het tweede elftal. Er altijd enorm genoten van de totale entourage. VIOD is en blijft natuurlijk mijn club. Ik heb er mijn hele jeugd gespeeld. De spanning van het spelen voor veel publiek op landelijk niveau en het contact met de spelers en de mensen bij Silvolde miste ik."

In twee jaar VIOD in de tweede klasse heeft Teloh zich als voetballer doorontwikkeld. "Bij Silvolde had ik destijds al veel geleerd. Maar de afgelopen twee seizoenen heb ik veel gespeeld. Ik ben er een completere speler van geworden. Ik hoop dan ook een waardevolle aanvulling  te worden voor het team van Silvolde", besluit Teloh zijn verhaal.

Dion goed om je terug te zien op de Munsterman. We wensen je wederom veel plezier en waardevolle speelminuten toe.