Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_algemeen_voetbalzaken.jpg
De jeugdindeling voor het voetbalseizoen 2020-2021 is bekend.

Wij hebben met zijn allen: trainers, leiders en andere commissieleden weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken zodat eenieder op zijn of haar eigen niveau komt te voetballen.

Houd er rekening mee dat het een voorlopige indeling betreft en dat er door welke omstandigheden dan ook nog veranderingen kunnen plaatsvinden.

Mochten er vragen zijn omtrent de indelingen dan kan dat gemaild worden naar het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen vragen die via de mail worden verstuurd worden in behandeling genomen. Ons streven is om binnen 7 dagen uw mail te beantwoorden.

Wij zullen dan indien nodig ook telefonisch contact met u opnemen.

Klik hier voor de voorlopige indelingen seizoen 2020-2021

Aankomend seizoen zijn de leeftijdscategorieën verdeeld onder onze Voetbalzaken Coördinatoren:
MO17 & MO13            Chareld ter Horst
JO19 & JO17               Vacature
JO15 & JO13               Joey Kuijer
JO11 t/m de Kleuters   Maikel van Wijk

Zoals u ziet zijn er nog veel vacatures binnen de indeling. Lijkt het u leuk om u in te zetten voor onze jeugdafdeling, laat het ons dan weten via bovenstaand mailadres of spreek bovenstaande personen gerust aan. Alle hulp is zeer welkom.

Het is de bedoeling om vanaf 1 juni te starten met het trainen met de vernieuwde indeling. Verdere informatie omtrent het trainen wordt verspreid via de trainer van het team of de coördinator, het trainingsschema volgt zo snel mogelijk.

Namens de Voetbalzaken groep,
Theo Jansen Mocht je per abuis ontbreken op deze lijst laat het ons dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction