b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_senioren_silvolde1_studiosport3-1.jpgIn deze voetbal-, zelfs algehele sportloze periode, verzin je al eens wat. Wat heb je je clubmensen dan momenteel te bieden? Studio Sport bracht ons op een idee. Onder het motto 'wat Studio Sport kan, kunnen wij ook'. Met dank aan Ron Berendsen beschikt Spcl. Silvolde over een zeer rijk filmbeeld archief. Dus ook wij doken in ons archief.

Deze keer nemen we je mee terug naar mei en juni 2015.

Hoe zat het ook alweer?
Achter kampioen Alverna en Hoogland werd Silvolde op gepaste afstand derde. Door het winnen van de 1e periode was men echter al verzekerd van de nacompetitie. In de eerste ronde werd overtuigen (uit 0-1 en thuis 5-1) gewonnnen van het Friese SC Erica.

En dubbele wedstrijd tegen de amateurs van N.E.C. (als 11e geëindigd in de hoofdklasse) lonkt in het jaar van het 100-jarige bestaan de hoofdklasse !!

Dus terug naar 31 mei en 7 juni 2015. Kijk en lees hieronder alles terug over die wedstrijd.

Klik hier als je de wedstrijd  NEC am. - Silvolde op zondag 31 mei in Nijmegen wilt bekijken.
Klik hier als je de wedstrijd  Silvolde-NEC am. op zondag 7 juni in Silvolde wilt bekijken.

Klik hier voor alle nabeschouwing van NEC - Silvolde.
Klik hier voor alle nabeschouwing van Silvolde - NEC
Klik hier voor het reacties na afloop van de wedstrijd.

b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_senioren_silvolde1_studiosport3-2.jpg
Lees hier het wedstrijdverslag van Silvolde - N.E.C. van Henny Tönis

De Gelderlander van 1 juni 2009:
Silvolde naar de hoofdklasse