Naar SportclubSilvoldeTV  Naar het fotoboek   Naar de twitterpagina   Naar de facebookpagina Zoeken in de website  Login leden  

b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20172018_algemeen_terborgsilvolde.jpg

Met onderstaande protocollen hopen wij, vv Terborg en spcl Silvolde vanaf woensdag 6 mei weer te kunnen trainen met onze jeugdelftallen (spelers t/m 18 jaar). De insteek is om vanaf woensdag 6 mei 1x in de week te starten en vervolgens te kijken of het mogelijk is om dit uit te breiden. Voor beide verenigingen is Joey Kuijer het algeheel aanspreekpunt omtrent de trainingen de komende tijd, mochten er vragen zijn kunt u contact met hem opnemen (0621693431).

 
Het trainen zal met heel veel meer regels gepaard gaan dan je gewend bent.
Hieronder lees je hoe de jeugd kan sporten op ons sportpark in de komende periode.
 
Bij alles geldt dat gezondheid voorop staat en dit zal te allen tijde gelden.
 
De voorwaarden waaronder getraind kan worden zijn:
 
Organisatorisch

Vv Terborg en Spcl Silvolde gaat de gehele jeugdlichting laten trainen per lichting op Sportpark de Munsterman in Silvolde. Dit houdt in dat verschillende categorieën op een trainingsavond aanwezig zijn op het sportpark. Tussen de trainingen van de lichtingen zit voldoende tijd om het complex op een goede manier te verlaten, dit ook om drukte op de parkeerplaats te voorkomen.

 
Verder hebben we de volgende afspraken:
- Leden wordt verzocht om maximaal 5 minuten voor aanvang van de training zich te melden bij het aangegeven veld, vermeld in het schema. Hierbij houden de spelers te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Op het sportpark zijn looproutes aangegeven zodat ze elkaar niet kunnen kruisen.
- Doordat er voldoende tijd zit tussen de trainingen, zullen de verschillende lichtingen elkaar niet treffen op het sportpark.
- Leden zullen thuis moeten douchen en omkleden
- Drinkflessen zijn niet aanwezig op de club, deze dienen door de spelers (indien nodig) zelf meegebracht te worden.
- Het clubhuis en de kleedkamers zijn in principe gesloten, er is dus ook geen toiletvoorziening, houd daar rekening mee. Kleedkamer 1 en 2 zijn wel open voor noodgevallen.
 
Trainen/materiaaluitgave
- Bij aanvang van de eerste training zullen de ballen, hesjes (onder de 13 jaar). klaarliggen op de velden waar getraind gaat worden (1,3 en de grote oefenhoek). De trainer per team haalt de materialen op in het ballenhok, 1 trainer tegelijk in het ballenhok (wees op tijd!). De genoemde materialen blijven na de training op het veld liggen en aan het eind van de training worden deze door een persoon opgeruimd in het ballenhok, ook hier geldt weer, 1 trainer in het ballenhok.
- De start- en eindtijden van de trainingen worden strikt gehanteerd, zie onderstaand schema!
- Er worden vaste trainers door de teams aangesteld, trainers die niet gevraagd zijn, zijn helaas niet welkom.
- Jeugd tot en met 12 jaar traint zoals gewoonlijk. De jeugd van 13 t/m 18 jaar doet een 1,5 meter training (zonder duels en partijvormen. Hierbij worden alle richtlijnen van het RIVM gehanteerd!
- Leden worden verzocht om na afloop van de training direct het veld te verlaten via de aangegeven looproutes, hierbij wordt de 1,5 meter afstand ook weer gehanteerd. Leden vertrekken dan direct naar huis. Hier zal de Corona Coordinator op toezien.
 
Starttijden en trainingsdagen
- De indeling van de trainingen wordt door vv Terborg en Spcl Silvolde vastgesteld, hier kan absoluut niet op eigen initiatief in geschoven worden, voor vragen contacten met Joey Kuijer (0621693431)
- De eerste training is op woensdag 6 mei
- De lichtingen t/m de JO11 zullen trainen in blokken van 1 uur.
- De lichtingen JO13 t/m JO19 zullen trainen in blokken van 75 minuten.
- De spelers, zowel leden dienen zich in te schrijven voor de trainingen. Dit doen ze eenmalig via de website van Vv Terborg of Sportclub Silvolde, zo is er een duidelijk overzicht van het aantal te verwachten personen.
 
Trainingsschema
Dag Lichting Tijd Veld Coordinator in/uitgang
Maandag JO9 18:00 – 19:00 3 Roel Liebrand
  JO15 19:15 – 20:30 1  
         
Dinsdag MO13 18:00-19:00 1 Mehmet Onal
  JO13 19:15-20:30 3  
         
Woensdag JO7 18:00-19:00 1 Fabian Kempers
  JO11 18:00-19:00 3  
  JO17 19:15-20:30 1  
  MO15 19:15-20:30 3  
         
Donderdag JO19 19:15-20:30 1 Eef Kolkman
         
·         Geen gebruik maken van de doelgebieden
·         Als er vragen zijn omtrent bovenstaand schema, graag contact opnemen met Joey Kuijer (0621693431)
 
 
Op welke wijze het veld betreden en van het sportpark af
 
Sportpark betreden & verlaten
De leden betreden het sportpark op de gewoonlijke manier. Ze lopen onder de boog (zie onderstaande afbeelding) en volgen vervolgens de aangegeven route richting het trainingsveld. Ook bij het verlaten van het Sportpark nemen de spelers de aangegeven route. Aangezien er voldoende tijd zit tussen de trainingen, kruisen er geen wegen tijdens het betreden en verlaten van het sportpark. De corona Coördinator zal dit in goede banen leiden.
 
  Sportpark de Munsterman - Sportclub SilvoldeOverige belangrijke zaken
- De trainers krijgen persoonlijk de vrijblijvende keuze om wel/niet aan de trainingen mee te werken i.v.m. mogelijke corona risico’s. De communicatie hierover naar de spelers zal via de website & de leeftijd coördinatoren verlopen.
- Deelname aan de trainingen is op basis van vrijwilligheid. Wanneer een jeugdlid en/of ouder het niet ziet zitten om te gaan trainen dan is dat oké, hiervoor ook het opgaveformulier op de websites.
- Leden worden verzocht om voor de training thuis hun handen grondig te wassen met water en zeep.
- De ouders/verzorgers wordn verzocht om kinderen bij verkoudheidsklachten of andere klachten thuis te houden en niet aan de training te laten deelnemen. De verantwoordelijkheid ligt hiervoor bij de ouders/verzorgers.
- De trainers hebben het recht bij vermoeden op klachten bij kinderen om de kinderen van de training naar huis te sturen.
- Alle coronaregels gelden ook gewoon op het sportcomplex. (Vv Terborg en Spcl Silvolde zullen o.a. zorgdragen voor desinfectiemiddelen).
 
Corona Coördinatoren
- De corona coördinatoren zullen vrijwilligers van de club zijn en dragen zorg voor de ontvangst van de kinderen en zullen waar nodig preventief taken uitvoeren waar dit nodig blijkt. De coördinatoren zullen net als alle trainers de richtlijnen volgen die zijn opgesteld door de gemeente en de overheid.
 
Ontvangst/ophalen (volgens het Kiss & Ride-principe)
- De jeugd kan gebracht en gehaald worden zoals hieronder omschreven. Op de parkeerplaats kunnen ouders/verzorgers hun kind(eren) overdragen aan de trainer/coördinator (Houd bij het brengen en halen ook rekening met de voorgeschreven coronaregels waaronder 1,5 meter afstand).
 
Spelers brengen:
1. Rijd met uw auto richting de ingang van Sportclub Silvolde.
2. Laat uw kind uitstappen, en rijd zelf zo snel mogelijk verder.
3. Rijd rechtdoor, u kunt uw weg vervolgen door bij de volgende splitsing rechtsaf te slaan (richting Silvolde) of links (in de richting van Varsseveld).
 
Spelers ophalen:
1. Rijd met uw auto de parkeerplaats op van Sportclub Silvolde (blijf in uw auto)
2. Laat uw kind zo snel mogelijk instappen
3. Rijd volgens de normale wegen terug
(De coördinatoren en trainers zullen erop toezien dat de kinderen veilig op de parkeerplaats komen)
 
Meld je hier aan voor de training.

Overig
- Er zijn geen ouders, verzorgers of andere belangstellenden welkom op het sportcomplex, alleen met toestemming van het bestuur bent u welkom.
- Ook niet-leden mogen mee komen trainen bij de vereniging, ze kunnen zich opgeven via dezelfde weg als de leden van de club (zie bovenstaand).
- Bij het niet naleven van de afgegeven richtlijnen door trainers, spelers of ouders van de betreffende lichting zullen verdere trainingen van de lichting geschrapt worden.
- Sportpark de Munsterman blijft gesloten voor iedereen buiten de door Vv Terborg en Spcl Silvolde georganiseerde trainingsmomenten.
 
Al het bovenstaande geldt in ieder geval tot en met 19 mei 2020
(op 20 mei is de volgende persconferentie van onze minister president)
 
We moeten het samen doen!
 
Met sportieve groet,
Bestuur Voetbalvereniging Terborg en Sportclub Silvolde


 
 
 
Template Settings
Select color sample for all params
Red Blue Green Black Yellow
Background Color
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction