b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_personen_sticker_jordi_jordisticker.jpg

De 23-jarige, uit Dinxperlo afkomstige, Jordi Sticker maakt deze zomer de overstap naar Spcl. Silvolde. De student lichamelijke opvoeding geeft daarmee gehoor aan zijn al langer aanwezige ambitie. "Ik loop al langer rond met de gedachte om op een hoger niveau te gaan voetballen. DZSV is een prachtige club maar bij Silvolde krijg ik nu die kans", aldus Sticker. "

Jordi Sticker is afkomstig van het Dinxperlose zaterdag. De linkspoot maakte daar als 2e jaars 'A-junior' al de overstap naar het 1e elftal. Het laatste seizoen als linkerverdediger. "Ik kan de hele linkerkant bespelen maar zal me in Silvolde vooral gaan richten op de aanval. Met mijn behendigheid probeer ik steeds op zoek te gaan naar de combinatie. Ook ben ik een speler die altijd alles geeft", zegt Sticker in zijn verhaal.

Sticker ziet zichzelf als een sociale en sportieve jongen. "Ik was erg positief verrast tijdens de gesprekken die ik met o.a. Stéven Verheijen heb gehad. Het sociale aspect is ook bij Silvolde erg belangrijk. De club geeft een fijne en warme indruk", besluit Sticker.

Trainer Stéven Verheijen laat weten uitermate content te zijn met de huidige samenstelling van de selectie.

Tot slot wensen wij Jordi Sticker alvast een fijne, sportieve en prettige sociale periode toe bij Spcl. Silvolde.

(Bron foto: www.dzc'68.nl)