b_330_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20192020_senioren_ischajael.jpg

Na een succesvolle eerste editie zal op zaterdag 14 maart 2020 om 19.30 uur op het DRU Industriepark de tweede editie van de Sportverkiezing Oude IJsselstreek plaatsvinden. Tijdens een feestelijke avond waarin de sport centraal staat worden sportprijzen uitgereikt in zes categorieën.

De prijzen worden uitgereikt voor Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en Sporter met een beperking van het jaar 2019. Daarnaast wordt de Sportpromotieprijs uitgereikt en vindt de huldiging van de sportkampioenen van 2019 plaats.

17 Februari is het stemproces gestart, je kunt stemmen tot 6 maart. Onze zwart-wit tweeling Ischa en Jaël Krosse doen ook mee in de catergorie sportman van het jaar. Twee voor de prijs van één zullen we maar zeggen. Het zou een mooie soort van 'ouevreprijs' zijn voor de jongens na 17 jaar spelen in het 1e elftal.

Klik hier als je op Ischa en Jaël wilt stemmen als sportman van het jaar van de gemeente Oude IJsselstreek

Wil je er zelf bij zijn dan ben je van harte welkom op deze avond. De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het officiële programma. Dit zal duren tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Noteer 14 maart 2020 alvast in uw agenda en zorg dat u er bij bent! De Sportverkiezing Oude IJsselstreek is een initiatief van de gemeente Oude IJsselstreek.