b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_personen_tamboer_max_maxtamboer.jpg

Max Tamboer uit Dinxperlo verdedigt volgend seizoen de zwart-wit kleuren van Spcl. Silvolde. De 23-jarige in Maassluis geboren speler komt over van het zaterdagteam van FC Dinxperlo. "Vanaf mijn vijfde woon ik al in Dinxperlo en ben ik gaan spelen voor toen nog D.Z.S.V. Daar doorliep ik alle jeugdelftallen. Na een half jaartje A-junioren haalde hoofdtrainer Iwan Went mij toen als 17-jarige jongen bij het eerste elftal," laat Tamboer de redactie van Spcl. Silvolde weten.

Ondertussen is Max alweer bezig aan zijn zesde seizoen in het eerste elftal van FC Dinxperlo. Een nieuwe uitdaging komt nu op zijn pad. "Ik ben een ambitieuze voetballer en wil graag zo hoog mogelijk spelen. Ik heb onlangs nog gezegd dat ik niet op zondag zou willen voetballen, maar als ik de kans krijg om bij een hoofdklasser te mogen spelen voetbal ik ook graag op zondag," zegt Tamboer. "Ik heb in januari met o.a. de nieuwe trainer Stéven Verheijen een gesprek gehad. Dat voelde eigenlijk al erg goed, Silvolde is een warme club."

Tamboer ziet zichzelf graag terug op 10 zoals dat zo mooi heet. "Ik speel graag achter de spitsen. Daar hoop ik met mijn creativiteit van waarde te kunnen zijn voor het team." Onlangs nog was Tamboer aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Silvolde - Neunen. Volgend jaar dus niet meer langs het veld maar op veld!

We hopen dat Max het seizoen bij FC Dinxperlo mooi kan afsluiten en dan wensen wij hem voor volgend seizoen veel plezier op de Munsterman.

(Bron foto: fcdinxperlo.nl)