b_300 thumb_0_16777215_00_images_stories__images_overigen_activiteitencommissie_seizoen20142015_snerttoernooi2015_IMGP6053_900x600.jpg

Op zondag 12 januari wordt er het traditionele snerttoernooi georganiseerd. Alle senioren, veteranen en JO19-junioren kunnen elkaar dan actief een nieuwjaar wensen in een onderlinge competitie op ons prachtige sportpark.

Na afloop van dit toernooi is er de mogelijkheid om alle wereldacties e.d. die op het veld plaatsvonden, nog eens goed te evalueren onder het genot van een lekkere kop snert.

Dit jaar starten we om 11:00 uur. 'Inloop' vanaf 10:30 uur. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hebben we foto's van een eerdere editie van het snerttoernooi. Je kunt ze bekijken via deze link.

Aanwezig om 10:30 uur; aanvang toernooi 11:00 uur. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld; teams worden ter plekke samengesteld door een mix van spelers van de O19 / selectie / overige senioren en veteranen. Laten we er samen een leuke dag van maken 👍👏💪

Daar we vooraf het aantal teams moeten bepalen, de teams moeten samenstellen, het toernooischema moeten opstellen, de catering moeten regelen, etc., is opgave vooraf noodzakelijk.

Na afloop van het toernooi, rond twee uur, zal er een Nieuwjaarsreceptie zijn.
Hierbij wordt iedereen die Sportclub Silvolde een warm hart toedraagt uitgenodigd.

Tot zondag 12 januari 2020,

A-commissie sportclub Silvolde