b_300_0_16777215_00_images_stories__images_pupil_van_de_week_seizoen2019-2020_pvdwnoahberendsen.jpg

Hallo allemaal,

Ik ben Noah Berendsen. Ik ben 7 jaar. Samen met mijn papa, mama en broertje Jens woon ik in Silvolde. Ik zit in groep 4 van de Plakkenberg. Mijn lievelingsvak is gym.

Vanaf vorig seizoen voetbal ik bij Sportclub Silvolde. Ik speel in de JO9-1. Daar heb ik het heel erg naar mijn zin. Als het even kan voetbal ik elke dag op het veldje achter ons huis. Thuis kijken we met z’n allen vaak naar Ajax.

Later als ik groot ben hoop ik profvoetballer te kunnen worden. Dan kan ik elke dag doen wat ik het allerleukst vind. Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn, maar ook wel een beetje spannend.

Ik ga jullie goed aanmoedigen! Heel veel succes en zet ‘m op!

Groetjes Noah Berendsen