b_300_0_16777215_00_images_stories__images_seizoenen_20182019_trekking2018.jpg

De komende week worden de kerstloten weer uitgedeeld aan de jeugdleden en de senioren van Spcl. Silvolde. De kerstloterij is nog steeds alleen een Spcl. Silvolde aangelegenheid. Dat betekent in de jeugdteams van de JO13 tot aan de JO19 dat alleen de Sportclub Silvolde leden de kerstloten krijgen overhandigd.

Dit zal gebeuren op of een trainingsavond of op de wedstrijdzaterdag. In een enkel individueel geval kan het ook thuis worden afgegeven. De inning van het lotengeld verloopt samen met de inning van de contributie.

Met de opbrengst van de kerstverloting kunnen er o.a. weer trainingsmaterialen worden aangeschaft