b_300_0_16777215_00_images_stories__images_sponsoren_overigen_Verhoefe__Faber_shirtsponsor_Silvolde_2.JPG

Als opvolger van Ten Elshof Montage heeft het tweede elftal van Sportclub Silvolde een nieuwe shirtsponsor. Vanaf dit seizoen prijkt de naam Verhoeve & Faber op de borst van de spelers van het tweede. De onderneming was de afgelopen 5 jaar shirtsponsor van het vierde elftal en heeft zich opnieuw voor 5 jaar verbonden aan Silvolde 2.

Mede-eigenaar van het Doetinchemse bedrijf is oud-Silvoldespeler Bas Hunting. Verhoeve & Faber is een onderneming met een lange geschiedenis in met name de wegenbouw. De laatste jaren is het een advies- en ingenieursbureau en adviseert onder meer duurzame, veilige en economische oplossingen voor de aanleg en vernieuwing van infrastructuur. Het bedrijf is een gerespecteerde en ervaren partner voor de opdrachtgever en onderzoekt en calculeert alle uiteenlopende aspecten bij de start van een nieuw project.

Op sportpark De Munsterman was een feestelijk moment waarin Roy Liebrand namens Sportclub Silvolde Bas Hunting bedankte voor de jarenlange en prettige samenwerking en uiteraard de voortzetting benadrukte. Vervolgens werd aan Silvolde-speler Alwin Huls het nieuwe shirt uitgereikt.